Årets första grillning..

Photography / Permalink / 9
Då hade även vi grillat för först gången i år :D gott som alltid och nu är magen mätt och go. Köpte min favoritbodybutter idag i doften grapefrukt. Den doftar Thailand eftersom jag tog med mig en dit. Så nu efter maten njuter jag av en liten latte och slötittar på tv innan det är dags för sista hundpromenaden och sänggående. Sen är det kvällsjobb varje dag fram tills på lördag, många ensamma kvällar för H, men vad gör man?? :) 
 
Har ni grillat än btw?? :D
 
#1 - - ida [fotograferat]:

Ingen grillning än, men med sju plusgrader idag är det inte långt borta :)

#2 - - Charlotte:

Vi fick grillat hos några kompisar i torsdags och igår hos mina föräldrar. Sååå gott! :) Hoppas du haft en bra påsk! Kram

#3 - - Madelene Englund:

Åh, va mysigt:D
Och jätte fina bilder:D

#4 - - Cherie | Börja Spring:

Så härligt med grillat. Här har vi inte hunnit med det ännu men det blir nog snart hoppas jag och jag längtar. Så härligt nu när man kan sitta ute längre på kvällarna och det börjar bli varmare :)

#5 - - Susanna i Oslo - nygift & gravid:

Mums så gott! Tror det är dags att plocka fram grillen i helgen och grilla lite :-)

Jag tycker sidospalten för kategorier och arkiv är så fint som du har det, finns det att hitta på designadinblogg eller är det du som har lyckats knåpa ihop det?

God helg! :-)

Svar: Det tycker jag :D:D allt blir godare grillat i princip haha.
Tack så mycket, grunden finns ju att läsa hos designadinblogg, sen har jag fixat så att den ska passa in i min blogg :)
Trevlig helg till dig med :)
Sara Eriksson

#6 - - M:

Måste fråga en grej; topicen på din blogg är "Dalarna in my heart", men i alla videoinlägg exempelvis så har jag inte hört ett endaste dalmål. Skäms du för dialekten eller vad handlar det om liksom?

Svar: Du antar direkt att jag skäms över det? Öppna dina ögon :) jag har inte bott i Dalarna på ca 7 år, bor ihop med en sthlmare, jobbar på ett jobb där INGEN talar dalmål, tyvärr så har jag tappat dalmålet omedvetet. Man tänker ju inte själv att man pratar med en dialekt, den bara finns där. Den kommer dock fram mer när jag åker upp till Dalarna och är där ett tag. Var det svar på din fråga??
Sara Eriksson

#7 - - Charlotte:

Herregud vad gott! Längtar till vi kan ta ut grillen på bryggorna nedanför :)

Svar: Mmmmhmmm :D åhhh vad mysigt att ni har bryggor nedanför er, vilken idyll :D hoppas verkligen den sköna våren och sommaren kommer snart.
Sara Eriksson

#8 - - Malin Jonsson:

åh den där koppen på sista bilden är så fin! Jag tänkte köpa den men jag tyckte att den matta ytan var lite obehaglig att hålla på haha.

Svar: Haha min sambo väääägrar hålla i dom :D han tyckte den var skitäcklig haha.
Sara Eriksson

#9 - - Jennifer:

Alltid så mysigt med grillning :)

Till top