Våren är äntligen här..

Vardag / Permalink / 7
Sakta men säkert börjar det gröna kika upp ur marken :D nu har jag äntligen sett både krokusar & maskrosor vid husväggarna. Hur härligt är inte det?? Äntligen. Trodde aldrig minusgraderna skulle släppa taget om Gbg, men nu äntligen slipper man frysa rumpan av sig när man går ut med hundarna på kvällarna.
 
Den 26:e April ska lillkillen opereras :(( han har en liten "kvissla" vid ögat, inte alls så stor, men den stör honom och ligger hela tiden och irriterar på kanten av ögonlocket, så de ska ta bort den och samtidigt slipa bort tandsten på de små gaddarna. Lilla älskade killen. Inte lätt att vara liten. Små hundar har ju en större tendens att få tandsten och få lov att ta bort tänder även fast de äter massa ben mm, så nu passar vi på när de ändå ska söva min lilla älskling så han inte behöver ta bort tänder inom en snar framtid. Klart man är orolig :(( jobbar dessutom hela dagen och kommer inte kunna vara med och lämna, eller hämta honom. Hoppas verkligen att allt kommer att gå bra.
 
Herregud vilket sug jag fick efter Häagen Dazsglass :P 
#1 - - Elin:

Naaw vilka söta hundar!

#2 - - JUNITJEJ:

Underbart med vår!

Svar: Det är det verkligen :D
Sara Eriksson

#3 - - Sara:

åh, så söt vovve! :)

#4 - - Gabriella :

Fin bild på hundarna :)

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

#5 - - Tilde♥:

Gullig liten vovve! Vad heter den?:)
Åh, vilken otur. Man är ju alltid orolig när man hör ordet sövas för det är ju en risk trotts allt. Men det ska gå bra ska du se!

Svar: Visst är han :) han heter Zamsung haha.Ja det är ju aldrig bra att söva men förhoppningsvis inträffar inget allvarligt.
Sara Eriksson

#6 - - Linnéa:

åh jag förstår din oro! Men de kan ju verkligen sin sak veterinärerna, så det ska nog gå bra. Och den där rasen har väl inget känt problem med hjärtfel ibland? Sånt kan ju ställa till det och gör att jag är extra orolig när signe ska sövas... :( cavalierer har ju problem med hjärtan ibland.

jag måste också fixa tandsten på signe men det känns ju inte så himla roligt att söva bara för det...

förstår din oro, men det kommer gå så bra så! kram

Svar: Nej inget med hjärtat vad jag vet :) nästan skönt att han är blandras för då får dom ju inte samma slags sjukdomar som renraser.Då förstår jag att du inte vill söva henne, man vet ju aldrig, sövning kan ju gå fel även för oss människor. Nej helst vill man ju inte söva bara för tandstenen, så därför känns det skönt att vi på samma gång tar hans lilla plupp på ögat.

Det kommer nog gå bra, jag jobbar hela dagen så förhoppningsvis kommer jag inte tänka på det. Kramis
Sara Eriksson

#7 - - mary:

aaw söta vovvisar :D

Till top