Sjukskriven..

Vardag / Permalink / 4
 
Efter besök hos förlossningsläkare, sjukgymnast & vanlig läkare så är jag nu sjukskriven i 2 veckor. Känns ju underbart. Inte alls :'( det är ligamenten i magen som spökar, det som håller upp allting och det är den vänstra sidan som gör ont. Så nu är det bara vila som gäller. Kommer klättra på väggarna här hemma. Men nu har isen i stort sett smält ute iaf så då kanske jag vågar mig ut med hundarna och kunna gå normalt utan att spänna mig så förbannat. Tur att H hjälpt mig så mycket som han har, han är en verkligen klippa ♥
Gå måste jag även fast det gör ont, för det är just när jag rör mig som det stegvis gör ondare och ondare. Men om jag inte rör mig kommer det bli värre känns det som och allt i kroppen kommer ju stanna upp.
 
Vaknade redan vid halv sju imorse och med en knorrande mage och en liten som sparkade för fullt där inne så var det ingen idé att ligga kvar i sängen. Rätt mysigt att gå upp, tända en massa ljus, slå på Nyhetsmorgon och mysa ner sig i soffan med en kopp te. Saknas bara en julgran här hemma ;)) pik till min älskade haha.
 
Så vad ska jag göra idag?? Baka kanske? Då rör man ju sig inte särskilt mycket. Saffransmuffins, kladdmuffins med polkagris eller pepparkakor kanske?? En om dagen så är 3 dagar gjorda iaf :P
#1 - - Mette:

Ursch stackare :) Men passa på & julmys nu istället!

/ Mette

Svar: Det ska jag verkligen göra <3
Sara Eriksson

#2 - - Charlotte:

(Jag som precis skrev om hur det var med er) Tråkigt att du måste vara sjukskriven, hoppas du blir bättre snart! Magen den växer på fort tycker jag :)

Svar: Hoppas det jag med <3 bara att ta det lugnt och gilla läget. Ja den växer som bara den nu :) från ingenting till att springa iväg totalt.
Sara Eriksson

#3 - - Carolina:

Krya på dig :)

Svar: Tack <3
Sara Eriksson

#4 - - giulia:

Usch ! det är inte kul när ligamenten gör ont!
I början hade jag jätttttttttte ont i ligmamenten i magen, speciellt när jag sov och skulle vända mig om.. tur nog har jag inte haft mer problem med sånna smärtor.

Hoppas det blir mycket bättre !! <3

Svar: Det är det jag har nu, det har lugnat sig lite tack och lov. Så det ska bli spännande att börja jobba igen sen och se vad som händer :) <3
Sara Eriksson

Till top