Juicebar i Gbg??

Vardag / Permalink / 6
Blev en liten mysig fika på Starbucks inne i stan idag. Maaastigaste chokladkladdkakan någonsin :D men gött var det och alltid lika skönt att få prata av sig.
Hade tänkt ta en ordentlig promenad när jag kom hem men känner verkligen inte för det alls längre. Trött trött trött. Trodde solen skulle hålla sig framme hela dagen men där hade man verkligen fel. Kan inte värmen ta och infinna sig nu så man kan få tillbaka lite energi & lite lust att gå ut och fota igen. Nu är allting bara dött och tråkigt. Men det är inte många månader kvar innan allting börjar slå ut igen :D ca 2 månader, kanske lite mer. Can't wait.
 
Imorgon är det Alla hjärtans dag. Hur ska ni "fira"?? Själv kommer jag jobba till kvart i nio så för oss blir det inget firande så, utan vi tar en liten middag i helgen ute ist :)) vi visar vår kärlek till varandra varje dag, men tycker ändå Alla ♥ är bra mysigt ändå :)
 
Finns det någon slags Juicebar här i Göteborg? Någon som vet?? I stil med Juiceverket & Joe & the Juice i Sthlm?? :))
Kunde inte hålla mig :) en från varje land man besökt är mitt mål.
#1 - - Camilla:

Åh starbucks <3 Vi passerade ett Starbucks när vi var på Rhodos varje gång vi gick till stranden. Var underbart att få ta en kall nypressad apelsinjuice på väg hem tillbaka till hotellet efter en heldag på stranden :)

Svar: Det är sååå himla gott :D önskar de hade lite mer att välja på här i Sverige dock :))
Sara Eriksson

#2 - - Jennifer:

Åh gud va gott det där såg ut :P

Svar: It waaaaas :D
Sara Eriksson

#3 - - JUNITJEJ:

Chokladkakan ser god ut!

#4 - - Camilla:

Sv: Ah och jag önskar att det fanns närmare här där vi bor :P

#5 - - Jonna:

Åh vad god den där kakan såg ut att va :O mums!

Svar: Den är fantastiskt god :D
Sara Eriksson

#6 - - Pernilla:

Det finns en juicebar inne på Frölunda torg om du inte varit där redan?

Svar: Läste att det fanns det, men hur ofta är man i Frölunda?? Aldrig :) heeelt fel håll för mig att åka och har ingen alls som jag känner där heller. Knasigt att den inte finns inne i stan egentligen?!
Sara Eriksson

Till top