1 mil..

Vardag / Permalink / 1
Varit väldigt duktiga och gått 1 mil idag :) inte ofta det händer. Från där vi bor till Partille är det ca 5 km så vi gick fram och tillbaka eftersom vi behövde handla. Härligt väder ute, isande vindar och lite sol.
Stötte på ännu ett bevis på människor som INTE ska ha hund. Hunden lös, gubben står still, hunden börjar springa åt andra hållet, gubben står still, hunden är runt krönet, gubben står kvar. Inte ett ljud från gubbfan, andra människor med hundar kommer gående och hunden är nu låååångt borta fortsatt springande åt andra hållet. Vad i h*vete?? Är du så lat så att du inte orkar träna din hund inkallning och inte kan ha hunden kopplad så ska du INTE ha hund!
Så nu fick jag ur mig det också haha. Snart dags att ta vovvarna, sen tänker jag ställa mig i en vaaarm dusch. Känner fortfarande inte mina lår ;D Pusss
#1 - - Anonym:

Men åhh orka bry sig om andra hur dom sköter sina djur... Bättre man sköter sitt eget o skitar i andra. O dessutom har väl du själv aldrig gått på några kurser med dina hundar ? Även om du kanske går med dina i koppel, så kanske det finns dom som tycker det e dåligt av dig att inte ha lärt dina hundar att gå lösa. Trotts allt så dom känner frihet..

Svar: Har man inte koll på sin hund så kan andra komma till skada. Andra hundar, andra människor, barn, vilt mm mm. Jag skiter inte i andra när mina djur kan komma till skada! Alla hundar går inte ihop och där brister det i din kommentar! Har jag en kopplad aggressiv hund, en lös kommer fram. Min går till attack och skadar den andra, vem får skiten?? Jo jag!!! Även om den andra hundens ägare hade den lös.Du får gärna använda det du har ovanför axlarna INNAN du kommenterar!
Sara Eriksson

Till top