Part of our home..

Inredning / Permalink / 10
Förra helgen fick min sambo, älskling, man (kärt barn har många namn), nog av våra svarta möbler och satte ut en annons på blocket. Några timmar senare var de sålda. Två stora Ikea Hemnes bokhyllor & en stor byrå från samma märke. Så det var bara för oss att åka till Ikea och köpa nytt. Viiiilken lättnad att få en ljusare lägenhet. Vi har alltid haft svarta möbler, ända sen vi flyttade ihop för ca 6-7 år sedan och vi båda hade fått nog. Bor man i lägenhet kan det lätt bli ganska mörkt speciellt när det inte finns så många fönster som man skulle vilja.
 
Så nu har vi bytt ut vår sittbänk vi hade i hallen mot en byrå ist. Byrån i sovrummet är utbytt till en vit & två nya bokyllor i vardagsrummet. Vitt vitt vitt :)) bara tv-bänken kvar nu men det väntar vi lite med för det var ju ingen dans på rosor att riva ur allt haha. Samtidigt möblerade vi om i vardagsrummet. Känns som ett helt nytt hem :))
 
Igår hittade jag även de fluffiga ljungen som jag även köpte förra året :)) fick bara lov. Får se om jag lyckas hålla de vid liv. Sprayar de med vatten varje dag eftersom de egentligen ska vara ute.
 
Så nu fick ni se lite ifrån vårat hem. Trivs mycket bättre nu. Bara sovrummets hemska mörka fondvägg som ska bort + få upp en sänggavel så blir det nog ännu mysigare.
 
Puss på er
 
#1 - - Jojo:

Mysig blogg du har :)

Svar: Tack så hemskt mycket :D
Sara Eriksson

#2 - - Mamma:

Va mysigt ni har det😍. Puss o kram mamma

#3 - - Tommy:

Sååå fint .. - avundsjuk -

Jag vill med göra om här hemma och efter dina foton blir ju önskan inte bättre. Jag vill med ha en sådan "stege" men jag vet ej vart, och jag vill med ha sånna fina grenar .. Åhh! Ge.mig.dessa.

Svar: Naaaaaw :D hihi vad gullig du är, tack.Grenen hittade vi på en gårdsloppis, hon hade flera st så kika på sånna. Stegen kommer ifrån EM eller Mio om jag inte minns fel :)) kraaaaaam
Sara Eriksson

#4 - - Marie:

Så fint det vart och kul att ni fick det andra sålt så snabbt

Svar: Tack :D ja riktigt skönt och inte stå med en massa möbler som man inte vill ha.
Sara Eriksson

#5 - - Charlotte:

Snyggt! :)

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

#6 - - Kitty:

Jättefint! Jag gillar grenen på väggen vid tv:n. Vart har du köpt den bruna skinn boken? :)

Svar: Tack :D ja visst är den vacker, gör mycket :DDen är köpt hos medvetnapresenter.se :)
Sara Eriksson

#7 - - Jossan:

Såå fina bilder!

Svar: Tackar :D:D
Sara Eriksson

#8 - - Anna:

Vad fint ni har det :D

Svar: Tack :D:D
Sara Eriksson

#9 - - jasmin:

Men vad fint möblerna sitter nu. Ett tips är att tänka på färgen uppåt väggarna. Väljer ni i framtiden att måla i ljusa pasteller kan jag säga redan att det slår aldrig fel :) Det blir en helhet direkt och möblerna kommer att "ploppa ut" på ett fint sätt.
kramar
Jasmin


Svar: Detta är ju tyvärr en hyreslägenhet och ingen vi sätter pengar på :) de innan valde mörk hall & mörk fondvägg i sovrummet och hyresvärden vill inte lägga mer pengar på det. Jag är en vitperson, så det kommer det bli i vårat framtida hus sen :)
Sara Eriksson

#10 - - Camilla:

Vad mysigt ni har det!
Den stora silvriga vasen(?) på första bilden, har du någon bättre bild på den? :D

Svar: Tack :D det är en lampa ifrån Ikea :))
Sara Eriksson

Till top