3 nätter kvar..

Vardag / Permalink / 3
 
..i Göteborg. I stort sett alla våra saker skeppades iväg igår. Så jag sover på soffan, som vi ska slänga, och Henrik sover på en madrass. Hela lägenheten ekar och var den lyhörd innan så var det ingenting mot vad den är nu. Möbler mm döljer verkligen de värsta ljuden.
Var och sa hejdå på jobbet idag också. Ca 4 år spenderade jag där så det kändes verkligen i hjärtat när jag nu plockade ur skåpet och sa hejdå till alla. 
Så nu ska vi bara besöka BVC en gång till + vår barnmorska som vi hade. Sen kan vi åka. Herregud vad häftigt det kommer bli :D och ni ska se lägenheten. Det jag kommer sakna mycket är att det är så nära till naturen där vi bor nu för vi kommer bo i princip mitt i Norrköping nu. Men det är ju som sagt bara tillfälligt :))
 
Ohh nu kom H hem med ett helt paket Calippo :D goooott.
#1 - - Daniela - LittleMissWitty:

Kommer att sakna dig i göteborg men ser så fram imot att få se eran ny lägenhet och hur ni kommer göra den till eran egna. Kram

Svar: Vad gullig du är <3 jag kommer sakna Gbg, eller ja, bara sommarperioden haha ;D hoppas på att komma och hälsa på massor ändå. Tänk vad 6 år gick fort, hjälp.
Sara Eriksson

#2 - - Sophie:

Var mannen din på Liseberg igår? Synes jeg så en som var prikk lik Henrik :) Hilsen fast leser :)

Svar: :D näää, inte vad jag vet hahaha. Kanske var skägget som gjorde det? <3
Sara Eriksson

#3 - - Michelle:

Så ni ska flytta till Norrköping!? Kul hur kommer det sig? Fått jobb? Grattis till ert tillskott!! :) Kikar in här då o då fast jag inte updaterar min egen blogg. Tyckte det var kul att läsa att ni ska till Norrköping. Åker dit ibland bor inte så långt ifrån. Hoppas ni ska trivas :)

Svar: Jaaa, vi har snart bott här i 1 vecka och vi trivs så himla bra :D det var ett riktigt bra beslut att lämna Gbg faktiskt. Norrköping är verkligen vackert, det lilla jag settt än så länge iaf. Tack så hemskt mycket :D:D han blir 1 månad imorgon redan, helt sjukt :D
Sara Eriksson

Till top