#1 - - Tommy:

Sv: Tack så mycket Sara. Det är helt underbart. Har sett ett träd med de rosa med, men jag tror inte dom skulle uppskatta att jag klättrar över murar och in på någons gård för att fota, jag får nog vänta tills trädet som är vid gatan blommar ut, men det ser inte ut att vilja blomma ännu på ett tag.. :)

Föresten, nu i slutet av April 26-27 så är det en barn och familjemässa i Halmstad, Krakel&spektakel. Kanske något för er?

Svar: Hahahaha nej då kommer de säkert ut med bössan :) du får hålla dig lite.
Njaaa, har vi en liten nyfödd så vill vi nog bara vara hemma och försöka hitta lite rutiner och lära känna den lilla människan. Annars om bebis inte kommer efter datumet så är det igångsättning runt de datumen :D tack för tipset ändå <3
Sara Eriksson

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Åh minns den längtan! Finns inget mer underbart! :D

Svar: :D speciellt när aaaaalla våra vänner fått nu haha. En dag i taget, men det är svårt att tänka så haha.
Sara Eriksson

#3 - - Linda:

Kanske blir lite tjatigt med mina inlägg om hur fin du är, men du är verkligen jättefin! :) Och vilken vacker bild, ångrar att jag inte gjorde något liknande då jag var gravid. Men men, det får bli nästa gång :)
Ha en fin dag!

Svar: Åhhh tack :) när man är inne på sluttampen så är komplimanger något man inte kan få nog av, speciellt när man känner sig så förbaskat otymplig haha.Jag skulle vilja fota med mig och sambon också, men det är ju så jäkla svåårt :) man får ju passa på <3
Sara Eriksson

#4 - - Sanna Andersson:

vilken underbar bild !
<3 hoppas allt är bra med dig och magen =)

Svar: Tack så mycket :)Magen är påväg bort :D:D trollungen såg världens ljus i söndags <3
Sara Eriksson

#5 - - Madelene Englund:

vilken ljuvlig bild:)

Till top