Nya äventyr ♥

Vardag / Permalink / 7
Vi ska flytta ifrån Göteborg :) och detta sker redan nu på onsdag. Det mesta av flyttlasset går redan imorgon och sedan jobbar H några dagar till innan vi försvinner helt ifrån denna stad. Vi har väl känt ett tag att vi vill vidare och närmare föräldrarna och när jag blev gravid så började vi leta mer på allvar. När sedan G kom för snart 3 veckor sedan så blev allting helt färdigt. Ny lägenhet på 100 kvadrat :D rena palatset mot våra små 62 som vi har idag. 3 rum med kök. Vilket betyder att vi kan bjuda över vänner OCH dom kan sova över om dom vill.
Så vart ska vi flytta?? Norrköping :) H har redan fått jobb och jag kommer söka när mammaledigheten börjar närma sig sitt slut. Vi kommer även leta hus när vi väl är där och åka på visningar.
Det är närmre bådas föräldrar och är inga restider på 6 timmar som det är idag ♥
 
Jag trodde jag skulle vara oroligare och mer stressad än jag är just nu. Allt känns så overkligt fortfarande haha och så länge G och Zamme är med och mår bra så spelar ingenting någon roll :)) 
 
6 år har satt sina spår och jag kommer både sakna och inte sakna Gbg. Men vi kommer ju komma och hälsa på :)) Gbg finns ju alltid kvar.
 
#1 - - Linnéa:

Vad spännande med en flytt, hoppas att det känns skönt när ni har fått landa hemma sen :) Lycka till!

Svar: Ja otroligt :D det hoppas jag med. Få packa upp och komma in i en vardag igen för det har vi inte direkt haft nu på ca 3 veckor med lådor överallt :)Tack :D
Sara Eriksson

#2 - - Nicole:

Oh coolt! Inte långt från mig :)
Härligt för er!

Svar: :D vart bor du??Ja det ska verkligen bli härligt och spännande.
Sara Eriksson

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Himla spännande & roligt! Och ni kommer att vara såååå mkt närmare oss så då MÅSTE vi ses :D

Svar: Jaaa :D ska bli härligt när vi fått bo in oss lite också. Jaaa klart vi måste ses :D nu är det ju pinsamt nära ju.
Sara Eriksson

#4 - - Charlotte:

Vad kul! :) Lycka till med flytten. Härligt att ni hittat något större. Kram

Svar: Ja verkligen :D tack så mycket.
Sara Eriksson

#5 - - Johanna:

Men vad härligt det låter! Grattis till nya stället! Jag är så glad att vi hunnit flytta in i huset vi köpt nu så vi kan fixa och dona innan bebisen beräknas komma i augusti. Hade huset varit nyrenoverat hade vi ju kunnat flytta in när som helst men det har varit så skönt att ha den här tiden på oss eftersom huset varit i så stort behov av en uppfräschning^^ Så nästa projekt blir barnrum och min walk in closet. Ska bli såå kul!!

Svar: Tack så mycket :DTrodde inte jag skulle vara så lugn som jag varit nu när vi flyttar mitt i bebisbubblan och allting :)) men när liten väl kom så spelade ingenting någon roll alls. Alla bekymmer bara försvann. Visst levde vi i en låda och kommer leva lite i kaos i några dagar innan allt är ordnat, men det är skitsamma så länge bebisen mår bra :)
Alltid roligt med förändring också :D iaf bra förändringar.
Sara Eriksson

#6 - - Joysan:

Men vad spännande med flytt! Och inte långt från mig! Norrköping är en jättefin stad och jag tror ni kommer trivas fint där! Kram

Svar: :D låter toppen att så många tycker Norrköping är fint. Har bara varit där snabbt en gång för att kika på lägenheter men blev kär i staden måste jag säga :D ska bli så spännande <3
Sara Eriksson

#7 - - Nicole:

Såg att du hade svarat genom till min gamla blogg.se blogg. Jag har inte kvar den så snälla svara inte där :) Gå in på xoxonicole.com istället. Omständig jag är ;)

Jag bor i Mjölby :)

Svar: Ojdå :)) hoppas det blir rätt nu då :D
Sara Eriksson

Till top