En dröm blir sann..

Familj & Vänner / Permalink / 3
När vi var på Gotland fick vi veta av mamma och pappa att de skulle på stugvisning vid Tofta/Gnisvärd. De har ju pratat om stuga på Gotland i så otroooligt många år och vi ville självklart följa med och kika. Innan visningen pratade H och jag ihop oss, vi skulle fråga om vi fick vara med och vara delägare på stugan. Det skulle sänka konstnaderna för båda parter bland annat och på så sätt vara lättare för oss att få drömmen att gå i uppfyllelse.
 
Vi åkte dit och kikade, blev förälskade och la, tillsammans med mamma och pappa, ett bud :) trodde verkligen inte i min vildaste fantasi att vi skulle få det :D våran egen stuga på Gotland, Sveriges vackraste ö (enligt mig) tillsammans med mina föräldrar då självklart.
Kan se G springa/tulta runt på gräsmattan, cykla ner till stranden hela familjen, promenera ner till Gnisvärd och kasta sten och se på solnedgången om somrarna. Har bara vackra minnen efter alla somrar där och nu kan vi ge det även till G :D
Lite behövs fixas på det, men i stort sett är det nyrenoverat inuti. Nytt kök, nytt badrum, alla möbler får vi också, vilket är lite skönt för plånboken också.
 
Någon gång i framtiden ska vi ju köpa hus här hemma också :) men just nu har vi verkligen ingen brådska känner vi ♥
 
Det var nyheten haha :D Glad är bara förnamnet.
#1 - - Emelie o Nova:

Åh vad roligt! Grattis! Gotland är ju helt fantastiskt!

Svar: Ja det känns otroligt roligt :D en av de vackraste platserna i Sverige <3
Sara Eriksson

#2 - - Anonym:

Men så roligt! Grattis :D

Svar: Jaaa :D:D Tack så mycket.
Sara Eriksson

#3 - - Madelene Englund:

Åh, så kul. Grattis!!!

Svar: Tackar :D
Sara Eriksson

Till top