Året som gått - 2014 - Maj - Augusti

Firade min allra första morsdag. G blev 1 månad. Älskade våran lägenhet från första stund och trivs fortfarande lika bra. Annars var allting väldigt lugnt den här månaden. Bara njöt av att vara mamma och vara hemma med våran älskade son. 
 
 
Åkte till Öland & firade midsommar i Småland som vi gör varje år :D beställde ett nytt, efterlängtat, matbord och bara njöt av att sommaren var igång.
Henrik fick även en cykel snodd som stod fastlåst utanför våran dörr :(
 
 
G följde med till Gotland för första gången i sitt liv. Var på stugvisning och helt plötsligt hade vi köpt en stuga på Gotland tillsammans med mina föräldrar :D drömmen för oss sedan många många år tillbaka. Hälsade på i Göteborg och var även på Öland en till sväng. Blev även en tur till Kolmården. Över 30 grader varmt var det också.
Kom hem och märkte att någon hade försökt ta sig in i lägenheten medans vi hade varit borta :(( brytmärken vid dörren.
 
G badade sina fötter för första gången i en sjö. Inte populärt haha han började även äta gröt. Hälsade på uppe i Dalarna och stannade där i några veckor. Bakade saffranspannkaka för första gången. Augusti var annars väldigt lugn.
 

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow