Inte särskilt positivt

Candis / Permalink / 7
Blogg.se verkar ha beslutat att smälla upp den fetaste reklamen ovanför alla icke-PRO-användares headers :(( förstör i princip hela bloggen och designen om ni frågar mig. Mailade dom om det idag och fick till svar att man kunde gå in och stänga av det. Den knappen man trycker på skickar en genast vidare till PRO-sidan så man kan köpa uppgradering. Har alltid varit positiv till att ha en liten reklamruta under första inlägget men nu?!
Vad gör man??
Wordpress i all ära, men det är här jag känner mig hemma. Speciellt efter att ha bloggat här sen 2007. Usch känner att jag tappade lusten helt till att blogga nu. Inte ens här kan man få styra sin egen blogg själv..
#1 - - Nicole:

Jag tappade lusten för länge sedan för blogg.se. Man får inget tillbaka som "veteran" efter ha bloggat hos dem i flera år. Bara samma bloggare hela tiden osv.

Reklam förstör mycket :(

Du får tänka över wordpress!

Svar: Nej det har du verkligen så rätt i. Hade det varit förr, när jag bloggade som mest, då hade jag nog varit mer positivt inställd till att flytta. Men nu känns det inte värt det. Installerade Adblock, varför har man inte gjort det tidigare? Och nu ser jag ingen reklam längre iaf :) skönt det.
Sara Eriksson

#2 - - Frida:

Jag kan trösta dig lite med att jag inte ser den hemska reklamen på din blogg iallafall. Jag ser bara en jättefin blogg! :)

Svar: :D det känns skönt att höra. Nu kan jag inte heller se det längre. Installerade adblock nämligen. Underbart :D
Tack ska du ha <3 hjärta dig.
Sara Eriksson

#3 - - Sanna:

Jag blev också arg när jag såg det..

Svar: Känns inte alls roligt :( men fick tips om AdBlock :D nu ser jag ingen reklam alls. HÄRLIGT.
Sara Eriksson

#4 - - Emelie:

Installera adblock! Räddaren in nöden :D

Svar: TACK :D installerat och klart.
Sara Eriksson

#5 - - Malin W:

Jag håller med, jag blir så jäkla irriterad när jag ser det och tappar lusten att blogga helt. Inte ens adblock gör mig på bättre humör, för även om jag inte ser reklamen så så gör ju alla andra som besöker bloggen det... så för min del blir det nog en ofrivillig bloggflytt snart..

Svar: Kan inte annat än hålla med dig :( fick till svar att de skickat ut nya användarvillkor och där står det att den alltid kommer att finnas där. Ser fruktansvärt billigt ut.Hade wordpress varit gratis och det var lätt att flytta över allt + designen så hade jag flyttat för några år sedan :( men det är ju inte bara. Inlägg från 2007 ska ju flyttas.
Sara Eriksson

#6 - - Tommy:

Bara glöm att sluta blogga .. men här på bloggesse förstår jag dig. Jag betalar för pro varje år med eget domän och jag har stora problem med mailen bara för att jag köper via pro .. gah!

Jag hoppas du fortsätter blogga.. Jag funderar på att lämna blogg.se men jag vet inte för vad, jag känner ju mig så jävla hemma här .. och så bekväm!

Svar: Nej iiiiinte sluta blogga helt :) det krävs nog en hel del innan jag gör det haha. Hmm alltså är PRO ingenting att ha heller. Usch.
Ja det var ju här allt började och det är ju här man vill fortsätta :(
Sara Eriksson

#7 - - Lisa:

Jag känner också att blogg.se har blivit sämre nu den senaste tiden. Och nån direkt hjälp från dom kan man inte räkna med.. Så synd för blogg.se är ju annars bästa stället!

Svar: :( känns inte roligt alls.
Sara Eriksson

Till top