Julbord

Photography / Permalink / 1
En riktigt härlig och intensiv helg är till ända :) och om fyra dagar ska vi åka upp igen.
I fredags var det lite släktmiddag när vi kom. Massa kycklinggryta. MUMS.
 
Julbordet, på lördagen, var riktigt gott också och såklart åt man alldeles för mycket även då. Var rätt så häftigt att åka bandvagn upp till julbordet. G var så heeeemskt söt i sina skyddslurar och somnade såklart påvägen upp. Lilla pyret. Julbordet hålls nämligen uppe på ett berg. Romme Alpin närmare bestämt :)
Pga missförstånd blev det sen så illa att vi inte skulle kunna få ta oss hem förrän vid halv tolv. Tar ca en kvart att åka och de har två st vagnar som åker skyttetrafik. Vi fick veta att när vi ville hem skulle vi säga till personalen där uppe ca 30-45 min innan så skulle bandvagnen komma. Vad de INTE berättade var att man skulle säga till direkt den kvällen eftersom det var stora sällskap som åt just nu och som tog lång tid att få ner igen. Helt plötsligt spreds ryktet att man minsann inte skulle kunna få åka hemåt förrän vid halv tolv. Då var klockan tio och vi hade nästan precis ätit klart. Där sitter vi med en liten kille, som började bli trött dessutom :P men det löste sig tillslut pga dubbelbokning av en bandvagn så vi fick förtur för att kunna åka ner. G skötte sig mer än bra. Även om han var heeeelt slut så var han så lugn och go. Tur jag tog med pyjamasen för han somnade i bandvagnen ner igen och sen var det bara och lägga honom i sin säng när vi kom hem :)
 
Ska bli härligt och få krypa ner i vår egen säng idag :)) den saknar man mest av allt när vi är bortresta haha. Hoppas ni sover gott ni också ♥
 
#1 - - Madelene Englund:

Så härliga bilder:D

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

Till top