Hejj sammandragningar..

Vardag / Permalink / 2
 
Nedsjunken i soffan med en spänd och sne mage ^.^ någon gillar att ligga och trycka åt vänster med hela sin kropp. Ser ju för roligt ut. Haft sammandragningar hela eftermiddagen, mindre skönt, men så länge det inte gör ont så tar jag det bara lugnt och försöker vila bort det. Bara Zamme & jag hemma. H är och bowlar med jobbet. Skönt och bara vila sig i soffan och försöka hitta nåt skit på tvn och kolla på :) och blogga lite också.
 
Igår var vi på BVC och lyssnade på hjärtat i magen, slog mellan 137-150 slag och det var jättefina hjärtslag. Följer kurvan precis i mitten också :) känns bra. Blodproven visade ju att jag var Rh negativ också och igår blev jag nyfiken och frågade vad jag hade för blodgrupp. Hejj och hå, 0 - , inte jättevanligt med andra ord. Jag kan lämna blod till alla, men bara min egen blodgrupp kan ge mig blod. Kände mig lite speciell hahahha.
På eftermiddagen blev det en gravidfika med en vän :) skönt och få prata krämpor med någon som är lika krämpig som jag haha. Hittade även en väääääldigt godluktande Victorias Secret body lotion, den fick följa med hem.
 
Imorgon ska vi på första mötet med föräldragruppen, ska verkligen bli spännande och intressant :))
#1 - - Saragunmarie:

Så fina bilder :)

Svar: Tack <3
Sara Eriksson

#2 - - Johanna:

Min sambo vet inte vad han har för blodgrupp, så vi får försöka kolla upp det. Jag har nämligen A Rh - så om han är + måste jag få en spruta efter förlossningen för att jag inte ska stöta bort framtida barn. Min pappa är också O- och mamma är A+ så jag har fått lite från båda^^

Svar: Min sambo är + så den sprutan kommer jag också få OM det visar sig att barnet är positivt fick jag höra ☺️ det ordnar sig alltid iaf.
Sara Eriksson

Till top