I'm making waffles..

Vardag / Permalink / 4
 
Lyxade verkligen till det imorse med våfflor till frukost :) tror det blev uppskattat av min älskade. Det förtjänar han så mycket som han hjälper till när jag har ont här hemma och han får ta vovven. 
Tog en promenad på ca 30-40 min igår, sen hade jag ont resten av dagen. Otroligt tråkigt, men vad gör man? Bara att försöka inse att det är tillfälligt och att det snart blir bättre när jag får komma igång igen efter bebisen kommit.
 
Sitter och myser och vilar rygg och mage framför Rasmus på luffen medans H är ute och springer lite och bebissängkläder tvättas :) vi har monterat ihop sängen nu iaf och köpt madrass och täcke + kudde. Det närmar sig, sakta men säkert.
 
Buff buff buff i magen också, lilla mystrollisen ♥
#1 - - Daniela - LittleMissWitty:

Sådan magisk och konstig känsla, när man monterar ihop och bäddar sängen till sitt lilla knyte. Minns det som igår... Skönt att ha det gjort i alla fall. Och vilken fin tjej du är, ni tar hand om varann det hörs lång väg *tummen upp* Ni kommer bli så bra föräldrar så :)
Kram

Svar: Jaa, det går verkligen inte att greppa på nåt vis :) det är verkligen verkligen overkligt. Naaaw, taaack. Vi försöker iaf :)
Sara Eriksson

#2 - - Charlotte:

Åh! God frukost! :) Hoppas du blir bättre snart. Måste vara jobbigt för dig :( Kram

Svar: Den var mycket mumsig :) tyvärr är det ju graviditetsrelaterat så det kommer inte försvinna förrän bebisen kommer, bara att stå ut och hoppas att det inte blir värre.
Sara Eriksson

#3 - - Rebecca:

Åh va gott med våfflor :)

Svar: Jaaa verkligen :D
Sara Eriksson

#4 - - Yrsa:

Vovven? Ska det inte stå vovvarna? :o

Svar: Ja våran russel har fått flytta till en ny familj för han är så osäker kring spädbarn och vi vågar inte chansa på att det går bra tyvärr :((
Sara Eriksson

Till top