Ängel..

Candis / Permalink / 3
Brukar inte längre bry mig i kommentarer som inte är så genomtänkta, men denna fick mig att bli ledsen rent av.
Det har aldrig varit min mening att medvetet kränka någon annan, det hoppas jag du, anonym, förstår, men samtidigt, är det kränkande att kalla sitt eget, levande barn, för ängel? 
Själva ordet ängel för mig är inte laddat på det sättet. Ängel kan vara så mycket. En ängel i sitt sätt att vara, ett änglabarn som ej finns hos oss längre mm. Mitt barn ÄR min ängel, punkt. 
Skulle jag använda det om jag pratade med någon som förlorat sitt barn? Nej antagligen inte. Men att använda det på sin privata blogg, där jag skriver om mitt privatliv, mina känslor? Varför inte? Och du, anonym, hur vet du att jag själv inte förlorat ett barn? :((
#1 - - Nicki:

Vad andra associerar ordet "ängel" till får ju stå för dem själva. Det är ett så otroligt vanligt förekommande ord, så ta inte åt dig av kommentaren. Den är antingen skriven med syfte att vara elak (i så fall lägg ip-adressen på minnet) eller av någon som mår dåligt och projicerar det utåt åt helt fel håll. Alla ska vi bli änglar så småningom, och skulle man råka på en individ som passar in på den goda beskrivning änglar ofta får så tycker jag att man med rätta kan få kalla någon det redan under sina år vid liv. ♡ Å är där något som passar så bra in på beskrivningen av en ängel så är det ju just barn!!

Själv associerar jag cigaretter med cancer och död, men inte springer jag omkring och kastar skit på alla som röker för den sakens skull. Det är ju mitt eget problem och något som jag själv får se till att bearbeta. Ingen annan kan skuldbeläggas för vad jag tänker på när jag ser/hör/känner/läser/o.s.v något om det.

Svar: Väldigt bra skrivet <3
Sara Eriksson

#2 - - Mamma:

Håller med Nicki. Bra skrivet.

#3 - - Madelene Englund:

Håller med Nicki!

Till top