Äntligen känner jag mig hemma..

Vardag / Permalink / 7
Känslan i kroppen när man kliver innanför dörren till sitt hem och känner att man verkligen trivs. Att man längtar hem när man är bortrest. Hur härligt? Var år sen sist jag kände så, OM jag någonsin känt så egentligen. Aldrig riktigt trivts i något av våra tidigare boenden. Varit mer lägenheter som vi behövt ta för att bo någonstans och när vi väl kommit in i det har vi inte haft orken att leta nytt eftersom vi alltid sett det som ett tillfälligt boende. Detta är ju också tillfälligt och vi letar ju hus för fullt just nu, men det är ändå ett hem där jag skulle kunna tänka mig att bo i några år framöver faktiskt :) nära till allt, extra rum till G när han blir större, stor yta, bra grannar, ljus, mysig stad mm.
 
It just feels good :)
#1 - - Cherie | Börja Spring:

Vilken härlig känsla när man känner så. Jag känner lite halvt så om min nuvarande eftersom jag fick ta den när vi delade på oss då där inte fanns många lägenheter lediga. En tvåa utan separat kök känns litet men samtidigt är denna så mysig så bor kvar här ett tag till iaf tills jag fått fast arbete :)

#2 - - Ninni - Vimsiga mamman:

så fin bild på dig :)

Svar: Tack så hemskt mycket :D:D
Sara Eriksson

#3 - - Marie:

Underbart att få känna så, så känner jag med, då har ni nu hittat rätt =D

Svar: :D tror nog det, äntligen.
Sara Eriksson

#4 - - Alisa:

Det är en underbar känsla, verkligen :) Känner detsamma med vårt nya hem ;D

Svar: Det är det verkligen :D
Sara Eriksson

#5 - - Mamma/mormor:

Va skönt att du äntligen kan ha det känslan. Puss o kram

#6 - - Marie:

Saknar dina besök hos mig, =(

#7 - - Anna - Sara Anna Marie:

Känner igen det där. Jag och S köpte lägenhet för en månad sen och trots att det ännu är nästan tomt då vi snart ska börja flytta in så känns det verkligen som hemma. Kommer nog bli ännu bättre när vi fått tapetsera om så att det blir så ljust och fint som vi vill ha det! :)

Svar: :D då har ni verkligen verkligen hittat hem. Vad roligt för er :D
Sara Eriksson

Till top