Sista dagen..

Vardag / Permalink / 3
 
Då var sista dagen på jobbet gjord. Känns så overkligt och samtidigt helt fantastiskt skönt. Gå och pyssla hemma och förbereda mig så gott jag kan på det som komma skall. Nu kan jag även ta långpromenader varje dag utan att behöva tänka på att jag ska in till jobbet och antagligen kommer ha smärtor från h*vetet sen när jag kommer hem :)
Om någon vecka ska vi hämta hem barnvagnen också. One of the big babythings helt klart :)) längtar tills i vår och sommar när vi är ute och promenerar med vagnen och bebis och så älskade Zamme bredvid, busandes som alltid. Det finns inga gråa dagar med den pälsklingen. Förutom när det regnar :) då blir han lite låg och vill inte gå ut haha.
 
Kände att det fick bli ett litet kollage från veckan som gått nu i brist på annat.
Hittade några små vårtecken i form av snödroppar. Zamme haaaaatar regn lika mycket som jag och ligger hellre och myser och visar magen i soffan. Har kommit på att havregrynsgröt med kokos & honung är farligt gott & en frukost från Starbucks är aaaaldrig fel :)
 
Känner mig helt slut redan. Kan man gå och lägga sig nu kanske?? ♥
#1 - - smirna:

Hejsan, det var längesen jag kommenterade hos dig så jag tyckte att det var dags nu. Jag vill bara önska dig all lycka till med barnet och framtiden. Det är oerhört trevligt att du är så öppen och delar med dig av ditt liv och din graviditet. Det är också väldigt skoj för mig och läsa då jag själv är gravid men inte så långt gången (vecka 11). Så det du beskriver här med graviditeten känns som en hjälp och glädje. Ta hand om dig och njut.
Kram

Svar: Får passa på att säga grattis :D det är så otroligt häftigt. Min tanke var när jag började skriva om graviditeten att jag ville vara ärlig och skriva på ett sätt som jag själv skulle vilja läsa :) lycka till sötis <3
Sara Eriksson

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Åh så underbart! Njut nu, vila, förbered dig & koppla av :D

Svar: Det ska jag veeerkligen göra :D
Sara Eriksson

#3 - - Anonym:

Vad härligt, snart är det dags, spännande :) Vilket härligt kollage du gjort! :)

Svar: Nej nu går det verkligen fort :D tack <3
Sara Eriksson

Till top