Yankee Candle..

Shopping / Permalink / 5
Har nu eldat upp alla Yankee Candle som jag haft hemma, förutom de med juldoft. Så nu vill jag så gärna köpa denna Mango Peach Salsa. Doftar godis, lite mer specifikt vingummigodis :D geeeee mig.
Är även sugen på någon citrondoft, ros eller körsbär. Skulle vilja ha alla haha. DYYYYYRT.
 
 
Bild från The Present Shop
#1 - - Amanda Andersson:

Oh mums! Jag älskar Voluspa, deras dofter är bara för goda! Haha

Svar: Dom luktar också otrooooligt gott :D
Sara Eriksson

#2 - - Amanda Andersson:

Ja verkligen! Hur känns de nu? Närmar ju sig med stormsteg. Inget som känns att de är på gång ännu? ;)

Svar: Det känns jättebra :) lugn och funderar inte så mycket på själva förlossningen. Vill bara att bebis ska komma nu så vi får se vad det är för en liten goding som gömmer sig där inne :)Njaeeejj, varit lite orolig i magen till och från. Hade magknip från tidigt igår kväll tills inatt så jag satt med numret till koordinatorn uppe på telefonen hehe, men sen släppte det :)
Sara Eriksson

#3 - - Amanda Andersson:

Ah men vad hade du nu för BF? Håller tummarna på att allt kommer gå bra för er :D jag kan säga såhär att efter MIN förlossning och mina uppfattningar så hade jag kunnat göra om det 10 gånger till, det är en ordentlig adrenalinkick och helt fantastiskt! :D

Svar: 14/4 :)) men jag hoppas verkligen på tidigare haha. Nu ploppar det ut bebisar till höger och vänster i vår vänskapskrets :) en fick igår, en ligger inne just nu och vi är bara 3 kvar i föräldragruppen som inte fått än :D:D:D kom uuuuuut hihi.
Sara Eriksson

#4 - - Amanda Andersson:

Förstår din längtan!! :D hoppas bebis kommer ut så ni får njuta lite mer av ert lilla underberk! =)))

Svar: Hur går det för dig då?? Bebisbubbla?? :D jaaaa, känns dumt att vilja ha tidigare, men vi vill inget annat än och se vad vi kokat ihop tillsammans hihi :D
Sara Eriksson

#5 - - Amanda Andersson:

Nej men allt efter v.37 är ju hur lugnt som helst :) allt går bra, han är väldigt lätt och snäll. Sover 3-4 timmar i sträck om nätterna så här är det ingen sömnbrist iallafall, peppar peppar att det inte ändras! haha.
Tänk redan 1 mån på fredag. Vart försvinner tiden?! Men det är helt underbart. Detta är min fjärde dag ensam, och den har väl kanske inte varit så jättebra, men det goda väger upp allt det "sämre". Känns helt overkligt, sitter just nu och ansöker om förskola också. Gäller att va ute i god tid så man får där man vill! Ser fram emot o få se vad det blir för en liten för er, spännande med överraskning gällande kön också. Har ni namn "färdigt" eller ni har massa alternativ? :) du behöver såklart inte säga om det är hemlis hihi.

Till top