Early morning..

Vardag / Permalink / 1
Blev en tidig morgon för oss. 05.30 vaknade en liten man och ville ha mat och klockan skulle ringa 06.00, eftersom vi skulle till BVC vid åttatiden. Gick upp onödigt tidigt för jag var osäker på vart BVC låg igen :P var där en halvtimme för tidigt haha. Så går det men men man lär sig alltid av sina små misstag. Minnet var tydligt bättre än jag själv trodde. Var rätt mysigt att vänta med en liten sovande plutt i famnen.
Liten växer så det knakar. Usch han börjar redan bli så stor och har snart dubblat sin födelsevikt. Idag var han vaken också så hon kunde se hur han följde med blicken också haha, förra gången var det en liten en som sov sig igenom hela besöket. Hjälp, han är snart 2 månader redan.
Promenadvägen hem är ju inte helt fel, eller vad säger ni?? 
 
Ute skiner solen, ääääntligen. Vi måste köpa en utestol till mig så jag kan gå ut och sätta mig vid husväggen där det är sol i stort sett hela dagen och låta G sova i vagnen i skuggan. Frisk luft är bra för oss båda :)
 
Nej om man ska ta sig en liten tupplur innan H kommer hem med min Espresso Housebeställning ;D Caramel Frapino. GÖÖÖÖÖÖÖTT. Pussen
#1 - - Brownsugar:

Härligt :)

Till top