It goes on and on..

 
Zamme ser liiiite skeptisk ut på bilden :)) inte lätt med en ny liten medlem i familjen.
Dagarna bara går och går och går. G är redan över 1 månad gammal nu. Vi har bott i lägenheten i 1,5 veckor och jag hinner inte med för dagarna går så jäkla fort. Säger det nästan för ofta nu känner jag.
 
Var och kikade i köpcentrumen där vi bor idag. Har jag förstått det rätt så ligger det 4-5 st olika hus med köpcentrum här bredvid oss. Tappar bort mig när vi går där och får ingen direkt bild av hur det ser ut haha, förvirrande. De har även H&M HOME här :D aldrig sett förut och trodde att det bara fanns i Stockholm. Trevlig överraskning med andra ord, tycker de alltid har mycket fint där. Skulle köpa linnen till mig själv men kom ut med en ny handduk + filt med mustacher till G istället haha. Ja mustacher för att pappa har ju skägg :)) kunde inte hålla mig.
 
Längtar tills vädret ordnar upp sig också. Har regnat och var kallt nu i några dagar :( men det är väl nåt som brukat inträffa varje år. Fint i april och så blir det kallt i Maj istället.
 
Nej nu ska en liten bebis få bada :) puss puss

Kommentarer
Eleni

Vilken mysig blogg du har! Fastnade direkt :)

Svar: Åhh tack så hemskt mycket :D:D
Sara Eriksson


2014-05-11 - 22:03:52 Website: http://eleni.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow