What a day..

Photography / Permalink / 0
Var bra längesen jag gick så mycket som vi gjorde igår. Började dagen med vääärldens brakfrukost med stekt bacon, äggröra, tomat och gurka. Tog en promenad för att kika på nytt köksbord och H visade mig runt stan och berättade massor om olika platser. Sen fick vi finbesök från Sthlm. Gick och köpte glass och tog en promenad runt stan igen :) när de sedan åkte fick vi besök av min farbror som hade lite uppehåll här(han kör tåg) och ville träffa G och kika på lägenheten. Efter det tog vi en till promenad och jag passade på att ta med kameran för att dokumentera de sista körsbärsblommorna och den fina allén som går bredvid där vi bor.
Hittade även underbara äppelträd, vilken doft det var :D
 
Idag blev det ju, tråkigt nog, sämre väder. Blev en promenad, igen, till hundrastgården så Zamme fick busa av sig. Fick sällskap av en kastrerad liten hane också så de busade så fint tillsammans där. Sen gick vi och mötte upp några nyfunna vänner och tog en promenad på 6 km och tog en fika efteråt :D
Hade ju velat ha igång Run Keeper den här veckan för att se hur långt vi gått egentligen haha. En stegräknare hade ju också varit rätt roligt.
That's gonna burn tomorrow haha.
 
Så nu känns det rätt skönt att parkera arslet i soffan med en liten bebis på magen :)) hoppas ni får en skön kväll nu, det ska vi ha och hoppas på lite åska och oväder sen tycker jag nästan. Sånt är bara mysigt.
 
Till top