Film: Maleficent

Tyckte den var riktigt riktigt bra. Jolie, som jag annars inte gillar, gjorde Malecifent otroligt bra. Dock tyckte jag inte att Fanning (Törnrosa) passade in. Kanske beror mer på att man själv har en bild av hur Aurora ska se ut och det var inte Fanning i min fantasi :)
 
Filmbeskrivning:
Maleficent är berättelsen om Disneys mest ikoniska skurk från den klassiska filmen Törnrosa från 1959. En vacker, renhjärtad ung kvinna, Maleficent, har ett idylliskt liv då hon växer upp i ett fredligt skogskungarike, tills en dag då en invaderande armé hotar harmonin i riket. Maleficent växer upp till att bli rikets hårdaste beskyddare, men blir i slutändan hänsynslöst sviken, en handling som omvandlar hennes rena hjärta till sten. Svuren att hämnas möter hon den invaderande kungens efterträdare i en episk strid och lägger en förbannelse över hans nyfödda Aurora. Under tiden barnet växer upp inser Maleficent att Aurora är nyckeln till fred i kungariket - och kanske till Maleficents lycka likaså.
 
Betyg:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ / 5
 
Bild Härifrån

Kommentarer
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

Jag har redan sett denna 3 ggr! ÄLSKAR!

Svar: :D den är heeelt underbar. Måste se till att köpa den :D
Sara Eriksson


2014-11-04 - 20:12:56 Website: http://alisagonzalez.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow