Giftigt

Vardag / Permalink / 3
Ja om nåt är giftigt så är det barnbaciller. Nu har G varit förkyld i över 2 veckor och när man tror att det börjar ge med sig så blir han bara snorigare och rossligare. Svårt att intala sig själv att hans immunförsvar blir bättre när han inte ens kan få sova ifred utan att vakna upp hostande eller så snorig så han inte kan andas genom näsan. Och då kan han inte snutta på nappen och då blir han arg över det ♥ älskade lilla. Han ligger i våran säng nu och snusar för fullt, tar väl igen lite av natten kan tänkas.
 
Ni får kalla mig galen, men varje morgon nu sen i måndags så har jag satt igång julmusik. M Y S I G T :D nej pyntat har jag inte börjat med än haha, såååå galen är jag inte. Enda "pyntet" just nu är en Amaryllis som jag fick av mamma :) men snart så, snaaart får jag gå lös. Två smågranar + ljusgardiner ska inhandlas bara, sen är jag nöjd det här året.
 
Vad hittar ni på idag?? Vad har ni för väder hos er??
#1 - - Anonym:

Så är d med barnbaciller, vänta bara tills förskoletiderna kommer! ÄNNU VÄRRE! Nu drabbas även jag, jag är inne i min andra omgång förkylning denna månad. Katastrofalt.

Hos oss är det regn och rusk idag :( Jag sitter på jobbet, men vill helst ligga hemma i sängen under täcket, dricka vamr kaffe och titta på någon mysig film :D

Svar: Usch jag vill inte ens tänka på det :((( stackars arbetsgivare säger jag bara. Men det är ju tur att man är två som kan vara hemma varannan gång då iaf. Men att det aldrig ger sig, stackars barn, usch.
Samma här. Eller inget regn men grått och tråkigt som alla andra dagar. Hoppas du mår bättre snart vännen <3
Sara Eriksson

#2 - - Johanna:

Ja usch, barnbaciller är hemska! Alma var förkyld i tre veckor innan det gav med sig. Det är ju så synd om dem när de är så små och blir sjuka.

Svar: Det är dom verkligen. Ettriga och långdragna :(( ja det är det verkligen. Speciellt när de inte kan snyta sig eller hosta normalt.
Sara Eriksson

#3 - - Madelene Englund:

Ja, usch för barnbaciller.

Svar: Kan man säga :(
Sara Eriksson

Till top