Keeping a diary..

MiniMe sover redan. Vi har våra rutiner på kvällen och efter badet och pyjamaspåtagningen så är det som att trycka på en knapp. Hans små ögonlock stängs och öppnas och det är helt omöjligt att hålla honom vaken. Då kan han varit hur pigg som helst innan också. Nu på kvällen satt han och blåste bubblor ur näsan haha :P älskade lilla snoris.
Funderar ärligt talat på att krypa ner även jag. Känner mig helt slut efter de vakna förkyldnätterna nu.
 
Var iaf förbi farmor och farfars grav idag och kikade ♥ fint, fridfullt och luften var tung av regn.
 
Skrev några rader i dagboken igår också. Har fört dagbok sen jag kunde skriva och har alla sparade dessutom. Otroliga minnen i dom och jag minns känslan av att skriva i varje dagbok. Den jag skriver i nu har jag skrivit i sen 2007 haha. Sakta men säkert :))
Skriver ni dagbok??
 
Saknar min beardyman. 4 dagar kvar ♥

Kommentarer
Nicki

Har också skrivit dagbok så länge jag kan minnas. Tycker det är så skönt att få skriva av sig samt kunna läsa sådant från förr! Tyvärr har jag knappt skrivit något sedan jag insjuknade, men sista veckorna har jag försökt skriva så ofta jag kan. Det är trots allt en rutin jag tycker väldigt mycket om! :D

Svar: Håller verkligen med. Att ha tankar, funderingar och minnen nedskrivna för att sedan kunna läsa sen. Åhh :(((( läste lite i din blogg, verkar vara ett rent h*vete på ren svenska <3 hoppas du mår bättre på nåt sätt snart, att du finner hjälp.
Sara Eriksson


2014-11-11 - 12:11:35 Website: http://nickisnisch.se/
Robex Lundgren

bra att ha en dag bok

Svar: Alltid :D
Sara Eriksson


2014-11-11 - 16:35:08 Website: http://ghgumman.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow