P O L E N

Varje år åker Henrik på en brotrip och varje år får jag en ny Starbucksmugg med ett nytt land :) har nu 4 st i samlingen. Sverige, Thailand, Ungern & nu Polen. Sakta men säkert samlar jag på mig land efter land. VÄRT :)

Kommentarer
Hannah S.

Starbucks muggarna är så fina! Mamma samlar också på såna, dock "ta med" muggar så har tre st, en från london, en från skottland och en från helsingfors :)

Svar: Det är dom verkligen :D Åhhhh det skulle jag ju gjort, så man kunde "skylta" lite med länderna :D hihi.
Sara Eriksson


2014-11-18 - 21:07:07 Website: http://hannahsj.blogg.se/
Sandra Lundin

Men shit vad roligt det låter med en brotrip. Åkte de ända till Thailand? Mysigt att du får en souvenir när du inte kan ta del av äventyret :)

Svar: Jaaaa jag tycker det med :D Nääää dit åkte han och jag haha, tack och lov. Han hade inte fått åka till värmen utan mig.Ja det blir en liten överraskning varje gång eftersom varje mugg har olika motiv :D
Sara Eriksson


2014-11-19 - 07:46:26 Website: http://atilio.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow