Små granar..

Förra året hade vi riktiga små granar i sovrumsfönstret. Vackert, luktade gott & barrade något överj*vligt om jag får uttrycka mig så haha. Så i år har jag sett att det finns massa små söta fejkgranar. Men vilken ska man välja?? Gillar verkligen den från Ikea, men den är bara 12 cm hög?! Mini mini alltså. 
Vet att det också finns på Blomsterlandet :) blir till att åka och spana sen.
Bilderna kommer naturligtvis ifrån Ikea & Åhléns

Kommentarer
daniella

Jag tror det står lite konstigt på ikeas sida så att man blir förvirrad för jag hade för mig att den granen är större än så när man sett den i varuhuset (har själv tänkt köpa den flera gånger). men efter lite letande på sidan så hittade jag faktiskt att det står att det är krukans diameter som är 12 cm och höjden är 56 cm :)

Svar: Aaaaahaaaaaa 👍 men dåså. Önskar jag kunde se den i verkligheten hur stor den är, men närmsta Ikea ligger några mil bort. Får beställa från hemsidan och hoppas på det bästa.
Sara Eriksson

Ninni - Vimsiga mamman

Jag såg dem på Ikea för ett tag sedan o tyckte dem såg väldigt fina ut på riktigt iaf :) Åhléns har ja inte sett -.- Ikea duger gott o väl :)

Svar: Nu måste jag verkligen till Ikea känner jag 😄
Sara Eriksson


2014-11-19 - 15:08:47 Website: http://ninnzan.se/
Isabella - Szalai Fotografi

Jag hade faktiskt en mellanstor en i mitt sovrum förra året, höll superlänge och var nästan mysigare än en gran. Klädde den med en mini ljusslinga och små julgranskulor, så det tipsar jag om! :)

Svar: En mellanstor gran?? Riktig?? För dessa små tänkte jag ha i fönstret nämligen :D och sen SKA vi ha en riktig gran i år haha, för det blev ingen förra året, men nu har vi bra med plats. No reason not to have one :D:D:D:D
Sara Eriksson


2014-11-19 - 16:31:24 Website: http://szalai.blogg.se
Isabella - Szalai Fotografi

Nej nej, inte en gran, en en.. enbuske kanske dem heter egentligen haha! Men en mellanstor, hade den i en kruka, tror den var 40-50cm hög så den går att i ett fönster. :)

Svar: Men en liten enbuske i fönstren hade ju varit nåt :D åhhh fiiint. Det ska jag köpa så fort mina luktärter i vardagsrummet ger upp. De verkar inte gilla vintern och har börjat gulna :(( så himla typiskt.
Sara Eriksson


2014-11-20 - 14:46:23 Website: http://szalai.blogg.se
Isabella - Szalai Fotografi

Passar på att tipsa om mini-julgranskulor på Lagerhaus också, i fall att man skulle vilja dekorera dem små enbuskarna lite haha. :)

Svar: Taack :D:D
Sara Eriksson


2014-11-21 - 22:20:41 Website: http://szalai.blogg.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow