Delivery..

Vardag / Permalink / 6
Idag kom dom ääääntligen :D har väntat sen löning på att dessa godingar skulle komma.
Detta är varför jag handlar på eBay. De glittriga med silverhylsa kostar hela 250 kr/st i Sverige. Jag betalade 65 kr/st. Ungefär som ett Isadora lack :D ohhhh vill prova dom nuuu.
Och det rosa Tourmaline glittrar hundra ggr mer i verkligheten.
 
#1 - - nathalie:

mkt nagellack i din blogg, o familjeliv. Din blogg va mkt roligare förr. Men man kan se att många andra ser samma sak som mig, då dina besökare kraftigt har minskat. Du hade över 100 förr :O. Hade vatt kul om du kunde blogga som förr igen hehe, och med videobloggar. Men full förstååelse för att du nu har barn o inte all tid i världen längre. Blir ju lätt så.. Ha de fint !!

Svar: Mina hundratals besökare kom när jag fortf hamnade på blogg.se framsida men där var du snabb och gnälla hos kära blogg.se på Facebook!
Innan dess har jag aldrig haft mycket besökare som du nu fått för dig! Möjligtvis när jag gjorde designer!! Ja mitt barn går före bloggen, inte så konstigt kanske?? Varför kan du inte ge upp att komma in hos mig och kommentera om du ändå ska gnälla på allt jag gör???
Sara Eriksson

#2 - - Cherie | Börja Spring:

Åh jag vill också fynda fler snygga lack men har satt stopp för shopping nu under oktober och november :/

Svar: Önskar det med, köpte dessa men nu får det nog vara stopp 😜😄 kaaaanske
Sara Eriksson

#3 - - nathalie:

Va faktiskt inte bara jag som gnällde över att blog.se lyfte fram dig så mkt som dom gjorde. Finns faktiskt fler bloggare än bara en, o de va därför jag tsm med flera blev så vansinniga. Men efter har skrivit med dom o framfört det, så förstod dom att dom inte ska framföra bara en person då o då. Vi blev glada av att dom ändrade hur dom jobbar. Nu lägger dom upp spontana inlägg, och det i samband med att dom skapade bloggspaning, va en stor förändring. Va inte personligt mot dig, snarare tvärtom, det va riktagt mot blogg.se. Det va bara en åsikt. Jag gillar dina inlägg, o förr va det så kul med videos o designersinlägg. Ibland kan man oxå fastna i sitt bloggande, o då kan en kommentar som min ändra riktning på den saken. Så förlåt om du tog det på fel sätt Sara. Det va inte meningen.

Svar: En enda skrev att jag var där ofta, ingen mer. Jag läste varenda inlägg! Men du gick veeeerkligen in för det. Ska du inte gnälla på Anna-Wii som ligger där jämt och ständigt också?? Nej, så fort mitt namn dyker upp är du där och gör allt för att få bort mig men ändå påpekar du nu att jag inte har några läsare kvar?? Vart vill du komma?? Du var ju inte nöjd förr när jag blev synlig och hade många läsare!
Sara Eriksson

#4 - - nathalie:

Som jag skrev tidigare, så var det inte personligt mot dig, utan blogg.se. Vem e Anna Wii ?

Svar: Och ändå så reagerade även min sambo på hur du betedde dig & han skiter i allt som har med min blogg att göra egentligen. Hon hamnar på framsidan så fort hon skriver ett inlägg, precis som jag gjorde!! Men henne har du inte lagt märke till, konstigt!!
Sara Eriksson

#5 - - JUNITJEJ:

Vilka läckra nagellack!

Svar: Visst är dom 😄
Sara Eriksson

#6 - - nathalie:

Men varför måste du dra in din man eller sambo i det här ? Att jag inte lagt märke till henne på framsidan e väl troligen för att jag inte följer henne, o där av inte vet vilka inlägg som e hennes på framsidan. Men om det är som du säger att dom tagit en ny människa att framhäva hela tiden, så är det för jävligt. Jag trodde att dom tog åt sig och hade börjat slumpmässigt lägga olika inlägg på framsidan. Dåligt av dom faktiskt. Ibland undrar jag hur dom jobbar egentligen :o

Svar: Om han frågar varför jag är upprörd och vill läsa vad du skrivit så får han väl göra det?? Jag äger inte honom och han gör som han vill!! Men ändå höll du koll på mig att jag hamnade på framsidan!! Då borde du även sett henne. Men fokusen var på mig.
Sara Eriksson

Till top