En långhelg på Gotland..

Vardag / Permalink / 3
Vi stängde stugan i helgen och även om både H och jag var förkylda och mådde som vi gjorde så var det så härligt att få komma dit och få sova i våran alldeles egna stuga på Gotland :) det har varit en dröm för min familj i så många år att kunna äga en egen stuga där och nu gör vi äntligen det. Småsaker som att kratta löv gjorde mig så himla glad :D och jag och mamma planterade lökar som förhoppningsvis kommer att blomma upp till våren. Pärlhyacinter och krokusar. Längtar redan tillbaka men nu är stugan stängd för vintern. Nästa gång vi åker dit så kommer G vara hela 1 år gammal. Känns helt otroligt. Tror Zamme gillade att springa runt på den enorma tomten på 2000 kvm också :)) nu är det inga som helst problem att ta med honom. Nu planerar vi redan vad vi ska ta med oss dit till våren :) LÄNGTAR.
 
Sov dock inte alls bra när vi var där. Har alltid svårt för att sova på nya ställen innan jag sovit in mig så att säga + hemskt förkyld och hostig.
 
Här hemma i Norrköping är det riktigt mulet, regnigt och kallt. Hösten har greppat tag om oss tillslut. Lilleman ligger och snussar just nu så då gäller det att passa på att skriva lite inlägg, tvätta tvätt, plocka i och ur diskmaskinen och packa upp :)
 
#1 - - Nicki:

Det låter och ser helt fantastiskt ut! :D
Saknar att bo nära naturen. Skulle behöva ett par veckor i stillhet.. xD

Svar: :D det är en otrolig känsla att man har ett ställe där man kan hämta krafterna även fast det är en båtresa dit :DHehe samma här. Några veckor i stillhet skulle inte vara helt fel.
Sara Eriksson

#2 - - Joysan:

Åh så mysigt 😊. Gotland är så otrolig fint också!

Svar: Ja verkligen :D <3
Sara Eriksson

#3 - - Madelene Englund:

Så ljuvligt det verkar. förstår att ni njuter och kommer njuta:-)
Krya på dig

Svar: Det var verkligen magiskt ☺️ kommer bli otroliga somrar i framtiden. Tack, mår mycket bättre nu.
Sara Eriksson

Till top