On with the boots..

Idag har jag & G varit på babysång på bibblan :) blev intervjuade för en liten tidning också och fotograferade. Spännande :) trollungen tycker det är riktigt skoj att vara där och sitter bara och ler hela tiden.
Imorse kom en sjuk man hem och med sig hade han en underbar Dirty Chai(chailatte + espressoshot) ifrån Espresso House. Vilken underbaring. Sjuk och jeflig och köper med sig lyx hem ändå. Älskade ♥ 
Äntligen har jag plockat fram mina älskade Timberlandstövlar också. Dock är det ju fortfarande bra varmt ute men men :) förra året vid den här tiden så hade vi redan haft första frostnatten i Göteborg. Undra när den kommer infinna sig i år. Knappt något regn här heller. Det om något ska bli intressant och se. Om det regnar lika mycket här som det gör under vinterhalvåret i Gbg.
 
Nej om man ska ta och slänga ihop lite mat till sjuklingen och mig själv :) vid middagen ska plutten få smaka blåbär för första gången också.

Kommentarer
Saragunmarie

Du är så vacker!

Svar: Men vad gullig du är :D måste säga tack detsamma <3
Sara Eriksson


2014-09-29 - 17:28:37 Website: http://saragunmarie.blogg.se/
Madelene Englund

Va kul med sång:-)
Fina bilder och snygga skor:-)

Svar: Tack så hemskt mycket :D
Sara Eriksson


2014-10-08 - 16:45:02 Website: http://madeleneenglund.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow