Tesäsongen är här..

Gott & Mindre Gott / Permalink / 4
Med hösten kommer tesuget :) detta kommer ifrån Kränku och doftar och smakar helt otrooooligt. Den heter Jubileumsblandning. Lär nog köpa en påse till när vi åker dit i mitten av September.
Lilleman sover lite lunch just nu, sen blir det en promenad med Zamme i det sköna vädret skulle jag tro. Sommarens värme håller sig kvar fortfarande. Härligt.
#1 - - Cherie | Börja Spring:

Ja nu äntligen är te säsongen här igen. Har dock svårt för att hitta te jag gillar :)

Svar: :) tycker jag hittar alldeles för många favoriter och hinner inte dricka upp det förrän det blir dåligt haha.
Sara Eriksson

#2 - - Småstadsfrun:

Jag är en sån där som vägrade te. Ändå till jag blev gravid och inte kunde med kaffe! Nu dricker jag det gärna och ofta, älskar att gå och handla te och dofta.

Svar: Graviditeten öppnade dörrar med andra ord :D det luktar ju sååå gott och det är ju doften som får en att köpa teet nästan :))
Sara Eriksson

#3 - - Cherie | Börja Spring:

Haha ja det blir kanske inte så bra om det är på det viset heller :) Fick hem matleverans nyss där jag beställt två nya teer så ska bli kul att testa då det ena doftade ljuvligt :)

#4 - - Mette:

Klart en bra sak med hösten! Jag är otroligt svag för mitt chaite dock, köper från Kahls. Masala chai heter det & jag låter det dra med endast liiite vatten, sen skummar jag varm mjölk & låter dra en stund.

Chailatte serveras oftast på många cafén men där är det med syrup eller pulver, det är för sött för min smak- mjölken i "mitt " te hjälper till med sötningen. Sen är det ju extra lyxus att ta en bit mörk choklad till ;) Mmmm!

Till top