3 knivskurna

​Bara ett stenkast från där vi bor, har det idag inträffat nåt som inte borde inträffa. En drogpåverkad man knivskar, på måfå, tre personer. En så allvarligt att hen svävar mellan liv och död. Det otäcka är att det hände precis bredvid där vi bor. Jag var ute och gick med Mini ungefär den tiden när det hände. Vi gick hand i hand och kissade Zamme. 
Grät när jag la honom nu på kvällen, för jag är rent ut sagt livrädd. Vad händer egentligen? Snälla, pumpa in mer pengar i psykvården så människor kan få riktig hjälp.
Jag vill inte vara rädd. Jag vill inte att Mini ska få växa upp i en så hemsk värld som det är just nu.

Det som irriterar mig också är, att nu när det är en svensk som utfört detta, så är det inte en jävel som yttrar sig och sprider skit på fejjan. Hela min feed var full av rasistiska inlägg när det på Ikea hände. Vart är mobben nu?? Vart är alla inlägg?? Var det ett "bättre" brott nu eftersom han var svensk?? Fattar inte.


Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow