Looking for a new job

Vardag / Permalink / 2
Inte heltid än såklart :) men lite extra eventuellt på kvällar och helger. Nej som mamma blir man ju inte rikare direkt, men vi vill ju inte lämna honom på förskola än och har inget planerat åt det hållet heller. Mer för mig själv, kunna få komma in i arbetslivet igen, träffa männikor, komma hemifrån även om det inte finns nåt bättre just nu än att vara just hemma. Kan nog vara väldigt nyttigt. Så idag var jag faktiskt och lämnade CV och det lät som att de var intresserade. Bara att vänta och se nu. Snacka om pirrigt och nervöst. Inte jobbat på snart ett år. Har jag redan glömt allt jag lärt mig?? :D 
 
Som vanligt kryper jag djupt ner i soffan med min bok nu innan läggdags. Mitt sätt att försöka varva ner. Natti på er.
Trött och sliten mamma. Man blir trött av att inte ha få sovit mer än 2-3-4 timmar åt gången på 10 månader. Önskar verkligen att han kunde komma ur sin oroliga period nu och börja sova okej igen.
Håret är ju najs iaf ;D haha alltid nåt.
#1 - - Alisa:

All lycka till :) Jag var hemma heltid med Nathan från att vi kom hem från Neo 4/2-13 tills jag började jobba igen 13/1, strax efter att han fyllde året. Pappa tog ju över då och var hemma med honom fram till 18/8-14. För mig var det tillräckligt att vara hemma nästan ett år utan jobb. Jag älskar att vara med Nathan men jag behövde oxå komma ut i arbetslviet, få bara vara Alisa till och frågn, stimulera hjärnan igen osv. Det gjorde mig väl i min mammaroll, jag blev en böttre mamma i många accpekter :) Alla är inte skapade till att vara heltids mammor hemma i åratal och det är inget fel med det :)

Svar: Tack :) helst skulle jag dock vilja vara hemma med honom för alltid för jag älskar verkligen att vara hemma och vara med honom. Men tyvärr så sätter ju ekonomin käppar i hjulen, men än så länge så blir det bara extra när jag kan eftersom Henrik fortfarande kommer jobba fulltid och inte gå hemma. Man ska göra det som känns bra kort och gott :)
Sara Eriksson

#2 - - Kajsa:

Jag var ju hemma i nästan fyra år och det har nästan tagit kol på mej. Inte för att jag inte älskat det men det är extremt ansträngande mentalt och jag känner att jag tappat bort mej själv lite under den tiden. Nu jobbar jag ju lite och känner att det är extremt skönt att få komma ut och göra något annat! Tycker du gör helt rätt :)

Svar: Ja men även om man älskar att vara hemma så behöver man få vara ensam bland andra människor. Vänner som okända :) jag har ju jätteångest, men jag vet ju att det är jättebra för mig och det är ju bara när Henrik kan vara hemma med honom också. Han ska ju inte vara någon annanstans jusom :) tack <3
Sara Eriksson

Till top