Snabb, snabbare, snabbast

Mini-Me / Permalink / 1
Idag har det hänt lite med Mini-Me's sätt att ta sig fram. Innan har han kört militären, krålat sig fram, men idag har han krupit riktigt nästan hela dagen :D och snabbt går det. Trodde faktiskt inte han skulle börja krypa, men tji fick jag. Dessutom så ställer han sig upp mot allt så det gäller att vara med i svängarna. Försöka dra sig upp i mammas byxor är också väldigt skoj haha.
 
Kom nästan precis hem ifrån svågern som fyller år idag, så det är snart dags att krypa till sängs och snutta kudde. Tänk att det är fredag imorgon. Hade först för mig att det var onsdag idag, men det var minsann torsdag, har tappat bort en hel dag med andra ord. Tiden går :P
 
Till helgen blir det lite shopping. Mini-Me behöver nya bodys och byxor. Växer ju så det knakar. Drar redan 80-86 nu och det slits lite mer på kläderna nu också med allt krålande och krypande :)
 
Sängen känns lockande, eller vad säger ni? Hoppas ni sover gott, det ska jag försöka göra. Puss♥
#1 - - Marie:

Oj stor kille, Isabelle har 80 - 86 nu, är inte hon äldre

Fin han är och minns hur det var då de började krypa och ta sig fram, man kunde inte ana att det skulle gå så snabbt och kunde nå så långt

Svar: Mjaaa han var 74 lång vid 10 mån och följer kurvan på strecket :) så så stor är han inte. Lagom hehe :D jo Isabelle är väl över året nu?? G blir ju 11 mån nu i Mars.
Taack <3 haha nej de där armarna är längre än man tror och stå på tå kan de också och då når de ännu längre haha :D
Sara Eriksson

Till top