9 månader

Mini-Me / Permalink / 3
6:e April. Klockan 08.08. Det är skrämmande hur fort tiden går. Snart har vi en liten ettåring som springer runt och busar här hemma. Låg jag på förlossningen för snart ett år sedan?? Har han varit såhär liten?? Nu i efterhand är jag väldigt ledsen över att det inte finns så många bilder på mig och honom när han var pytte pytteliten. Vi var inne i bebisbubblan, mitt uppe i flytt och uppsägningar. Har kassa mobilbilder men inte många med systemkameran tyvärr :( kommer gräma ihjäl mig för det. Så ni med nyfödda bebisar. Glöm inte att ta miljoners miljarder med bilder på er och bebben ♥
 
Älskar att vara hans mamma och blir så stolt så fort han visar minsta lilla framsteg i utvecklingen :D helt fantastiskt.
 
Jag väljer även att visa en bild på Gabriel från när han bara var några dagar gammal. Idag ser han ju inte riktigt likadan ut :) blir fortsatt sparsamt med ansiktsbilder på honom med andra ord. Detta är första gången jag visar hans ansikte överhuvudtaget här så. Vara på nätet kommer han vara tillräckligt sen när han blir större.
 
#1 - - Ninni - Vimsiga mamman:

Tiden går verkligen för fort! Gäller att stanna upp en gång emellan. Så härliga bilder :)

Svar: Tyvärr så gör den ju det 😩 går om möjligt ännu fortare sen han kom också. Tack ska du ha ❤️
Sara Eriksson

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Gulle! Ja tänk hur fort tiden går, d e helt galet! Jag har inte heller bilder på mig & Nathan som bebis, mest mobilbilder!

Svar: Den går föööör fort 😭 hinner inte med känner jag. Samma här, mest mobilbilder och bilder när han och jag sover ihop. Känns inte roligt nu i efterhand alls.
Sara Eriksson

#3 - - Madelene Englund:

Så oerhört fina bilder :-)

Svar: Vad gullig du är :D tack.
Sara Eriksson

Till top