Bröllop i Stockholm

Vardag / Permalink / 3
Vi var ju på bröllop i Stockholm igår. På Skansen :D i en gammal träkyrka som hette Seglora Kyrkan. Så otroligt vackert. Kallt som tusan innan dock, men vi blev bjudna på varm choklad, marshmallows och polkagriskuddar så något varmare blev magen iaf. Ni ser ju, jag var ju allt annat än rätt klädd för vintern haha. Strumpbyxor värmer ju inte jättemycket heller, men kände mig ganska fin ändå (en vinterjacka fanns ju med också)
Hela kyrkan var lystes upp av tända ljus när vi kom in och det var verkligen vackert. Blir ju braaa sugen på att gifta mig också, men innan dess så har vi ju lite andra planer med hus och sånt. En sak i taget.
Sen var det lite mat och dricka efteråt och en hel del tal. Även Henrik höll tal. Det var nämligen hans barndomsvän som vi såg gifta sig.
Sen bilade vi faktiskt hem mitt inatten och sov i egen säng. Tog inte så lång tid :) och det kändes skönt att få krypa ner i sina egna lakan. Sov riktigt kasst dock.
 
Lilleman sov över hos sin farmor faktiskt. Kan ju förklara varför jag sov så dåligt och hade massa mardrömmar som handlade om just honom. Det var nämligen min allra första natt utan honom sen han föddes. Nyttigt för honom och för mig kanske, men känner inte att jag vill göra om det snart igen faktiskt även om det underlättade för oss ♥ nu sover han gott i sin egen säng och det ska bli så underbart att få höra hans andetag i sängen bredvid min. 
Men det var rääääätt så tomt hemma. Ingen hund, inget barn ♥
 
Så nu ska jag pilla lite naglar och försöka landa lite. Puss på er
#1 - - Madelene Englund:

Så mysigt det låter :-)

Svar: Det var det :D väldigt mysigt med bröllop.
Sara Eriksson

#2 - - Mirre:

ohh fina ni var och låter jättevackert, kul att gå på bröllop. Jag vill också gifta mig, men känner också villa och så först ja jag skulle också ha svårt utan henne så en natt, men som du säger är det nog bra träning.

Ja helt underbar, drake med bollar kan du söka på, men min är köpt på Ellis, finns i rosa och i blått. Men leker och dem har nog med ;)

Svar: Taaack :D ja det är verkligen mysigt. Kallt mitt i vintern dock :DJaaa först villa, sen tar vi resten sen :)) ja det var jobbigt, men samtidigt väldigt nyttigt för både mig och honom. Men det tar nog ett tag innan han lämnas bort igen hehe.

Vi måste verkligen köpa den :D kan inte vara annat än roligt för dom.
Sara Eriksson

#3 - - Oslofru:

Så fina ni var :)

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

Till top