Daily routine

Vardag / Permalink / 5
Usch, hemskt dåligt ljus men men. Sedvanliga kvällsrutinen efter att Mini-Me har somnat. Te och fixa naglarna :) underbart.
 
När jag loggade in på bloggen var jag fullkomligt överröst av kommentarer på ett gammalt inlägg. Enbart spam. Det har dessutom fortsatt komma hela dagen. Blir nog att radera det inlägget och se om det ger sig. Annars får jag fixa det på annat vis helt enkelt. Men jag verkar inte ha varit ensam om att upptäcka det. En räd mot Blogg.se??
 
Funderar på att göra bloggen lite bredare för större bilder. Får se om jag har orken till det :) det visar sig.
#1 - - Frida:

Du har alltid så fina naglar! Hur länge har du en färg tills du målar på ett nytt? Har du något tips på hur man får det att sitta länge? :)

Svar: Åhhh tack :D sånna komplimanger älskar jag. Ibland byter jag varje dag. Speciellt om jag inte hittar någon favorit eller inte har några nya lack, då byter jag oftare. Antingen att du kör överlacket Seche Vite + ett underlack. Då sitter det i regel bättre. Jag har även börjat använda Isadoras överlack för gellacken, på vanliga nagellacken :) jag upplever att de sitter något bättre då också :D
Sara Eriksson

#2 - - Frida:

Jag har också ett överlack från Seche Vite men upplever att lacket brukar bli dåligt när man använt ungefär halva flaskan. Är det något du också upplevt?

Svar: Ja det blir nästan som segt. Brukar köra OPI's nailpolish thinner i den då. Då blir den lite bättre. Seche Vite har även en egen uttunnare till lack som man kan köra. Annars blir det bara segare och segare :(
Sara Eriksson

#3 - - Frida:

Ah, det kan vara värt att skaffa! :) Jag har följt dig typ hur länge som helst via både blogg och instagram. (Är dock jättedålig på att kommentera, men brukar gilla dina bilder på instagram) Men vad jag har förstått köper du de flesta av dina lack på ebay.. Hur går det till? :)

Svar: Jaaa lätt och du kan ju använda det till alla lack om de börjar bli lite sega :) återuppliva de små stackrarna.Jomen det brukar jag se :D gullis <3
Ja jag köper nästan alla där. Först lär man skaffa ett Paypal konto och länka sitt kontokort till. Det är för att det är säkrare att handla genom det om det skulle bli nåt problem och strul.
Endel är ju auktioner, endel är köp-nu helt enkelt :) man söker på det man vill ha. Sorterar efter Price + Shipping : Lowest first. Då får du de billigaste som finns med frakt. När man sedan vill handla så finns antingen Buy It Now eller Add to Cart :) sen handlar man där via paypal.
Blev du nå klokare??? Hmm kanske skulle göra en tutorial och visa någondag <3
Sara Eriksson

#4 - - Mirre:

Och spam har jag inte kollat på ett tag kanske har massor jag med. Oh skön avkoppling på kvällarna, snyggt att alltid ha fina naglar med

Svar: Det var tydligen nåt igår hos många att de loggade in och hade hur mycket kommentarer som helst :) så hade du inget sånt så klarade du dig nog.Ja den är riktigt skön. Man behöver lite ensamtid <3
Sara Eriksson

#5 - - Saragunmarie:

Jag fick också massa spam på två gamla inlägg igår. Så sjukt irriterande!!

Svar: Haha helt galet. Vart kom det ifrån kan man ju fråga sig? Jag raderade inlägget tillslut, så idag har det inte kommit in nåt alls.
Sara Eriksson

Till top