One day left

Vardag / Permalink / 1
En liten dag till är pappa Henrik hemma. Har varit mysigt och underbart de här veckorna och det har nog Mini-Me tyckt också. Vi har blivit riktigt bortskämda kan jag väl lätt påstå. Så eftersom han är ledig så åkte vi till Ikea i Linköping för att kika på en ny matta till vardagsrummet. Vi och 50 000 andra människor. Lunchade köttbullar, tappade bort Mini-Me's mössa och fick inte handla för presentkortet jag fått i julklapp. Nåt strul med systemet nämligen. Men hem kom vi med en matta, doftljus och en gammaldags klocka till mitt sängbord iaf :) var en lyckad dag ändå. Får visa mattan imorgon. Jag hade velat ha en annan och Henrik också, men den fanns inte i Linköping tyvärr. Ingen annanstans heller för den delen. Vi tog vad som fanns helt enkelt.
 
Julen är bortstädad nu också. Alltid kul att mysa in sig i julkänslan och pryttlet men det är lika skönt att plocka ner allt och återgå till vardagsinredningen också. Ut for granen och vi kommer nog hitta barr i lägenheten ett antal månader framöver.
 
Så det var våran dag :) undra vad vi ska hitta på imorgon??
 
Bilden är fotad när vi var uppe i Borlänge under julen. Kan vi inte få liiiiite mera snö, en gång till?? Sen kan det gärna få bli vår och sommar igen.
#1 - - Ninni - Vimsiga mamman:

Åh här hade vi snö i 1 dag..

Svar: Snön kom inatt igen här i Norrköping 😍
Sara Eriksson

Till top