Soliga dag

Mini-Me, Vardag / Permalink / 0

Idag efter lunch klädde vi på oss och gick ut till lekparken som ligger precis bredvid oss. Tänkte Mini-Me skulle få gunga men där var det redan kö till enda bebisgungan i hela parken. Såklart var det en person som hamstrade gungan i ca en halvtimme och de som skulle gunga efter sa naturligtvis ingenting heller. 10 bebisar i "kö". Blir många halvtimmar det. Så jag drack upp min latte, delade banan med Mini och sen så gick vi hem och hämtade Zamme och gick på promenad. Han är ju fortfarande förkyld, men han fick sitta en kort kort stund och peta lite på mossan bakom vårat hus :)) snutten.

Nu har herrn kommit in i en period där han absolut ska äta själv också. Allt som kommer skedvägen ratas haha. Inte helt lätt att äta massa bitar när man inga tänder har och är genomsnorig. Mycket sätta i halsen blir det. Men kladd är skoj. Tycker inte jag dock :) spärrar som jag måste släppa på såklart.

Har skaffat en ny Bloglovin till den här bloggen också btw. Tydligen följer inte prenumeranterna med själva bloggadressen. Kasst om ni frågar mig, men ja. Så ni får klicka HÄR eller ovanför headern om ni vill följa mig igen, vilket jag hoppas att ni vill 🌸​

Tror jag tar och följer plutten och går och lägger mig. Heeelt slut. Pussen

Till top