The pink and the gorgeous

Promenad på 7,5 km idag och närmare en mil igår :) känns skönt i benen och kroppen. Fotade detta underbara träd när vi var ute idag. Tur jag hade kameran med mig.

Igår umgicks vi med goda vänner hela dagen och grillade vid deras landställe på kvällen. Mini-Me skötte sig hur bra som helst. Snällare barn får man ju leta efter.

Riktigt irriterad på grannarna som bor snett ovanför oss också. Deras lägenhet ligger ovanför vårat sovrum kan man väl säga. Iaf så klippte tjejjen i hemmet, håret på sin sambo, på deras balkong, och sopar håret ner på asfalten nedanför. Där ALLA i huset går in och ut från porten. Det ska ju tilläggas att det håret var inte kort, det var ca 1 dm i längd. Vad tänker dom med? När vi kom hem från promenaden fastnade det stora tovor med äckelhår på barnvagnens hjul och i våra skor. Vi tog upp allt hår med en hundbajspåse och hängde på deras dörr, för de var inte hemma. Retards säger jag bara.

Vi tar det lite lugnt just nu medans Mini sover en stund. Skönt :)


Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow