Det lunkar på

Vardag / Permalink / 0

Känns som om livet sakta börja ta form igen. Nu börjar verkligen livspusslet som alla pratat om. Att pussla ihop fritid, jobb, dagis och allt annat. Jag är glad att jag faktiskt är ledig på veckorna lite då och då så Mini kan få vara hemma och inte vara på föris 5 dagar i veckan :) 
Så nu är jag ledig i två dagar + har ledig helg och då kommer mina föräldrar från Borlänge. En liten kille kommer bli otroligt glad här hemma.

Annars så trivs jag så otroligt bra på jobbet. Nu vill jag verkligen lära mig mer, om allt. Ligger faktiskt och läser om jobbet varje kväll för att kunna ge den bästa servicen och upplevelsen :D känns fantastiskt. Kunde inte vara gladare.

Mini sover bättre och bättre i sitt rum. Flera nätter så har han sovit från åtta till åtta utan att vakna. Även om pappa Henrik går upp på morgonen så fortsätter han sova också. När han har vaknat och varit ledsen så har ju jag hämtat honom och han har fått sova i våran säng en stund. Men kanske inte ska säga för mycket haha, snart vänder det igen

Till top