Flytta tillbaka

Ibland är det nästan så att jag funderar på att flytta tillbaka till Blogg.se. Känner mig inte riktigt hemma här och det märks även på läsarantalet + kommentarerna. Plus att det är enormt med reklam här. Får se hur jag gör. Det är ju en heeeel del inlägg som ska skrivas om för hand hos blogg.se och postas på rätt datum.
Har nog bara en liten svacka i bloggandet helt enkelt. Det visar sig vad som händer helt enkelt.

Inatt sov mini en hel natt, utan avbrott, för första gången. Tänker inte ropa hej för barn är barn. De tar allt dag för dag haha. Nåt som är gott en dag är äckligt en annan. Men rätt skönt att få sova utan att vakna iaf i 7 h i sträck. Sen att sambons väckarklocka väckte mig är en annan femma haha.

Just nu är mini på förskolan. 2 timmar. Helt underbart att få sitta och bara ta det lugnt en sväng. Blogga, måla, dricka te/latte, lyssna på musik mm. Jag har ju aldrig varit ifrån Gabriel speciellt mycket. I princip suttit ihop med honom sen han föddes så det här är ju bara bra, för oss båda!

Nej dags att ta vovven på en promenad :) 


Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow