Godmorgon..

Vardag / Permalink / 0

​Sedvanliga teet efter att ha lämnat Mini :)
Riktigt otäckt, varmt och fuktigt väder ute. Skulle in och köpa Ipren och svetten bara rann om mig. Ska det vara höst eller när ska årstiden bestämma sig egentligen?

Kände mig så stolt över Mini igår när jag hämtade honom. Fick veta att han sovit på en madrass för första gången. Han som är så van att få somna i sin egen säng, sov själv på en madrass, utan bråk. Fjärde gången gillt :D duktiga fröknar också naturligtvis. Men att den lilla killen, finner ro i att sova på en madrass, på ett nytt ställe, nya ljud, nya människor. Världens duktigaste unge :) och jag tror ju att alla mammor känner likadant om sina barn såklart. Egna barnet är alltid bäst haha.

Vill inte jinxa för mycket, men jag har faktiskt skaffat jobb :D med start i slutet av Oktober. När kontrakt är påskrivet och skickat så får ni veta mera såklart. Men det känns väldigt bra just nu. En stor sten har försvunnit från mina axlar. Snart kan vi börja lägga undan pengar igen, spara barnbidraget, sluta snåla såsom vi har gjort nu innan :D helt fantastiskt. Och Henrik slipper dra hela lasset själv.

Hoppas ni får en fantastisk dag. Det ska jag verkligen ha :D Puss

Till top