Bloglovin är ordnat :)

Det var lite småkrångel med Bloglovin så inlägg som jag skrivit hos blogg.se har ju inte synts till alls haha + att man inte kunde följa bloggen via de länkar som jag haft här. Men nu ska allt vara fixat så får vi se om läsare hittar tillbaka hit.
Mini är lagd för att få sova lite lunch. Det verkar, peppar peppar, som att magsjukan är påväg åt rätt håll nu. Han ska bara få tillbaka mer av sin energi mm. Men jag trodde att vi skulle få lov att åka in med honom ett tag där. Usch, stackars liten.
Tänkte försöka ta mig ut i eftermiddag, med honom, och fota lite fler rosa träd som blommar nu. Han behöver lite luft och vill så gärna fånga allt på bild innan det försvinner igen. Den här perioden är så himla kort så det gäller att passa på.
 
Nej nu ska jag sörpla i mig lite te med honung och kolla på Sister Wives haha :D
 

Kommentarer
Diana

Ah men jag tyckte väl att du inte fanns någonstans längre, kan ju inte allas bloggnamn, har de bara på bloglivin. :D Kul att ha dig tillbaka.. eller ja du har väl varit här hela tiden antar jag :)

Svar: Haha tack ska du ha 😍 bloglovin är ju verkligen där man samlar alla, men tänkte inte alls på att kontakta dom och få det fixat. Tur en läsare sa till 😂
Sara Eriksson


2016-04-27 - 12:44:11 Website: http://lamadre.se
Anonym

Tusen tack för hjälpen med bloglovin;). Ha en fin dag:)

Svar: :D varsegod haha, tack själv. Önskar dig en fin dag med.
Sara Eriksson

Marie

Oh hua för magsjuka, skönt att det verkar på väg tillba

Svar: Ja verkligen stort usch på den. Man undrar ju vilket barn som gått till föris sjukt?! För inget barn var sjukt, enligt personalen, men Mini och en till hade spytt samma natt och nu hade fler insjuknat. Så NÅGON har ju gått dit sjukt :(
Sara Eriksson


2016-04-27 - 19:20:28 Website: http://sweetwords.se
Marie

Varför bytt tillbaka?

Svar: Jag kände mig inte hemma hos Nouw och kände mig begränsad + att all reklam var riktigt tråkigt. Blogg.se kan gärna ha sin banner längst upp, för hos Nouw var det otroligt mycket reklam överallt.
Sara Eriksson


2016-04-27 - 19:22:09 Website: http://sweetwords.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow