Fågelkvitter utanför fönstret..

Inredning, Vardag / Permalink / 3
Finns ingen bättre känsla än när man hör fågelkvitter för första gången på året och kan sova med öppet fönster om nätterna. Kanske lite väl tidigt men lika härligt för det. Imorse var det snöblandat regn som sen övergick i strålande sol. Strålande sol genom fönstren innebär ju också att man ser hur skitiga dom är. Hej ångest. Men i år tror jag bannemig att vi anställer någon som kan tvätta våra fönster. Det är ca 7 fönster, några är höga dubbelfönster. Och alla ska ju tvättas invändigt och utvändigt + inuti. Jag känner inte riktigt att tiden eller framför allt lusten finns där haha + att det antagligen kommer bli väldigt mycket bättre om någon duktig kan göra det.
 
Köpte en liten grön murgröna till köksbordet idag också. Jag och mina gröna fingrar är ju inte riktigt vänner. Önskar hela vårat hem var fyllt med gröna växter men som sagt. Det mesta, förutom min palm sedan ca 10 år tillbaka, går hädan när det kommer in i detta hem haha.
 
Hoppas verkligen Mini får hålla sig frisk ett tag nu. Först magsjuka och sen jordens förkylning på det. Det märks på hans humör och mitt när han varit hemma för mycket. Är väl bara början antar jag :((
 
Hoppas ni har en mysig före-vårdag :D
 
#1 - - Elin:

Så fint!

Svar: Taack <3
Sara Eriksson

#2 - - Fairylandsurprises:

Väldigt trevliga bilder!

Svar: Tack ska du ha :D
Sara Eriksson

#3 - - Matilda Berlin:

Nämen åhh vad fint! =)

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

Till top