The house

Vardag / Permalink / 0
Något är seriöst fel med min näsa. I ca en månad har jag varit täppt + snorig tillochfrån och det vägrar bli bättre. Använder inte nässpray så det kan inte vara det heller, för det vet jag täpper näsan.
Har ju ingen doft eller smak heller. Dags att ringa 1177 eller nåt kanske?!
 
Idag har jag jobbat med bästa chefen :) hon bunkrade upp med jordgubbar, druvor mm. Är alltid en fröjd att få jobba med så underbara kollegor. Idag fick vi leverans med nya härliga vårlack också. Var som ett barn på Julafton haha. Så otroligt vackra färger så imorgon ska jag inhandla lite nya att använda på jobbet :)
 
Vi var ju och kikade på huset igår också. Var ett väldigt fint hus. Ett eget litet samhälle. Fanns endel man kunde göra på huset, men var bara att flytta in. Paret hade bott där sedan 70-talet och det var även de som hade byggt det. De var i våran ålder när det byggdes. Usch vad tungt det måste vara för dom att flytta därifrån och se andra flytta in. Så skulle jag känna iaf.
 
Barnet har äntligen somnat. Mannen är ute och jagar vildsvin. Jag myser i soffan, läser bloggar och sörplar te. Väldigt lugnt och skönt med andra ord.
 
Vem mer längtar efter sommaren?? :D
Till top