Tröttheten..

Börjar nästan bli orolig för att jag är så trött hela tiden. Inatt sov jag ifrån ca 23.00 till 06.20 men är riktigt slut ändå. Förgående dag, ca samma lika tid, men fortfarande helt slut. Min kropp behöver helt klart mer sömn. Känner det nu när jag sitter och skriver att huvudet dunkar och ögonen gärna vill gå ihop.
Blir inte sent idag.
Var tidig uppstigning idag pga morgonmöte + lämning på föris. Älskar verkligen att vi har morgonmöte en gång i månaden. Mysig gofrukost med världens finaste jobbarkompisar. Aldrig varit så peppad på ett jobb innan faktiskt.
 
Ikväll kommer äntligen hubby hem. My lord vad jag saknar den skäggiga björnen. Finaste mannen och finaste pappan. Mini kommer bli helt tokig. Lagom till läggdags haha.
 
Imorgon kommer halva släkten hit :D farmor, svägerskor + barn. Kommer bli skoj. Längesen vi sågs nu även fast vi bara bor en timme bort. Livet kommer alltid emellan.
 
Men nej jag ska passa på att lägga mig i soffan och sörpla på min latte medans Mini sover lunch. Puss på er 
 
Kanske ser fräsch ut, men mina ögon speglar tröttheten.

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow