Utbildning..

Vardag / Permalink / 1
Igår var jag och min härliga kollega på kurs i Stockholm :D fantastiskt roligt och informativt. Hoppas verkligen på många fler sådana tillfällen. Tur jag hade henne med mig annars hade jag virrat bort mig där bland alla människor haha.
Huden är verkligen en fantastisk manick måste jag säga också. Jag kommer aldrig försumma ansiktet igen kan jag säga. Aldrig mer bara tvål och vatten som jag alltid gjort innan. Skäms på mig.
 
Hoppas ni får en fantastisk dag allihopa <3
 
#1 - - Sandra:

kul med utbildning inom jobbet :) Jag fick en hudlotion och en showergel av jobbet i julklapp från Rituals. luktade väldigt gott. (apelsin)
Men faktiskt, när jag var gravid så typ slutade jag smörja in kroppen med lotion och tvättade bara ansiktet med ljummet vatten. Har fortsatt så och nu behöver jag aldrig smörja in varken ansiktet eller kroppen med nåt. Blir varken fet/torr i huden. Kan bero lite på att jag lagt om kosten också senaste åren. Får kanske en finne i månaden, då har jag ätit lite för mycket choklad eller ost :p

Svar: Ja verkligen :) Apelsinen är fantastisk. Uppiggande och man ska bli glad av den :)
Då har du tur som har en normal hy :) andra är inte riktigt lika lyckligt lottade och behöver lite extra hjälp. Allt spelar ju in. Kost, boende, leverne, ålder, stress mm mm. Jag kommer aldrig använda enbart vatten till min hy, då skulle den gå bananas direkt och skrika efter fukt och börja klia + få finnar :)
Sara Eriksson

Till top