Magsjuka

Photography, Vardag / Permalink / 1
Sommaren. Det är inte så långt kvar. Snart är vi tillbaka på den fantastiska ön i våran mysiga stuga. Blir så pirrigt lycklig när jag ser den här bilden. Min fina fina familj. Svämmar över av kärlek till er ♥
 
På tal om nåt helt annat. Här har vi kört sjukstuga sen i tisdags. Henrik var hemma en dag, sen var jag hemma och VAB'ade, som senare slutade i sjukskrivning även för mig. Hej magsjuk för första gången i mitt vuxna liv. Fy säger jag bara. Nu vet jag verkligen vad alla pratat om. Trodde jag skulle dö. Mycket bättre nu men jobbar inte förrän på fredag. Mini fick gå till föris iaf. Han klättrade på väggarna här hemma stackarn. Så idag har jag dammsugit, bytt i sängar, diskat & satt igång ett antal tvättmaskiner.
Fönstrena är öppnade lite, trots minusgraderna, solen strålar in. Saknas bara en stor tulpanbukett haha.
Längtar tills det kan vara öppet på nätterna igen. Längtar tills jag börjar höra småfåglarna kvittra i träden utanför på nätterna. Finns inget mysigare, eller vårigare.
 
Och igår tryckte jag mitt knä ur led igen.. Mot gungstolen... Grät som besatt. Haltade runt och försökte hitta telefonen för Henrik hade åkt och jagat. Stackars Mini efter och undrade vad som hände med mamma. Fy fan säger jag bara. Så fort jag glömmer bort att vara försiktig så är olyckan framme. Förbannade knäskålar som ska sitta så mycket utanpå benet.
 
Hoppas ni får en fantastiskt mysig måndag. Jag ska göra mig en mugg latte och sätta mig och måla en stund faktiskt. Nu var det längesen :D
#1 - - Ida Nilsson:

Verkligen en helt underbar bild! Längtar ännu mer till sommaren nu och till en underbar vår!

Svar: Tack ska du ha :D då fick jag fram den känslan jag ville. Våren kommer bli fantastisk :D
Sara Eriksson

Till top