Följ mig..

Candis / Permalink / 2
Denna hets. Den får mig att må illa.
De senaste dagarna har 4-5 konton begärt att få följa mig på Instagram. Jag tillåter efter att ha kikat igenom vilka de är. Endel har rätt fina bilder som tilltalar och ibland har jag följt tillbaka. Många har tusen + följare, men följer betydligt färre.
När jag sedan börjat följa, så märker jag att de inte följer mig längre.
De går in, lägger till, blir godkända och avföljer sedan. Kort och gott, de gör reklam för sin IG, de får fler följare. Men jag tycker det är så otroligt fult gjort. 
Har god lust att konfrontera dom. Vad hände med att lämna en kommentar och på så sätt skaffa fler?! 
 
När vi ändå är igång med gnället haha :D
Vi har underbara grannar ovanför. Ironi!
Igår härjade dom från eftermiddag till ca halv tolv på kvällen/natten. Det stampas, skriks, gråts, dras möbler, slängs saker, slamras, nyser, spelar musik, skrikskrattades mm mm. De vet om att det är lyhört. VI vet om att det är lyhört. De har även fått brev från hyresvärden, vi har varit upp och sagt till och ändå så kan de inte bete sig. Det är tillochmed så att grannar, som inte störs på samma sätt, har kommit och frågat oss om vi hör dom. De hörs ut i trappen nämligen så när andra går förbi deras lägenhet, så hör de allt.
Endel människor ska inte bo i lägenhet. Förhoppningsvis hinner vi flytta innan dom och kan varna blivande hyresgäster :P
 
Sådär då var gnället slut för idag haha. Puss på er
 
Det sa bara poff och så slog alla blommorna ut på en natt.
#1 - - Sarah:

De e så irriterande me folk som lägger till en o när man följer tbx tar dom bort en :S

Svar: Ja det är inte riktigt schysst :/ usch
Sara Eriksson

#2 - - Zarah-Lou:

Jag håller VERKLIGEN med ang. IG! Nu har ju jag förvisso öppen IG, men när något företag/person med apmånga följare lägger till en, då följer jag aldrig tillbaka. Senast igårkväll var det någon stor fitnessida som lade till mig, och imorse är den borta.. som att man bara ska se dem i sitt flöde och sen är de borta igen = "reklam". Ful reklam. Och I aint buying it!

Svar: Så förbannat fult gjort. USCH. Jag säger som dig. I aint buying it -.-
Sara Eriksson

Till top